Μουντιάλ 2022 - Σάντος: «Η συνέντευξη του Ρονάλντο πρέπει να αντιμετωπιστεί με ανοχή, δεν θα παίξει με Νιγηρία»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2022

Ο Φερνάντο Σάντος τάχθηκε υπέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην κόντρα του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας λόγο για μία προσωπική του συνέντευξη. «Είναι μία άκρως προσωπική συνέντευξη, μίλησε όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος. Για αυτό θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με ανοχή. Όπως είπε χθες ο Ζοάο Μάριο, έχουμε συνηθίσει σε τέσσερις με πέντε ερωτήσεις σε κάθε συνέντευξη Τύπου για τον Ρονάλντο. Είναι μία ερώτηση που δεν έχει να κάνει με εμάς ή την εθνική ομάδα.

Ο άνθρωπος αποφάσισε να δώσει μία προσωπική συνέντευξη, δεν μιλάει για την εθνική ομάδα και πρέπει να το σεβαστούμε. Θα πρέπει να υπάρχει ανοχή, δεν βλέπω μάλιστα κάποιον μέσα στην ομάδα να σκέφτεται αυτό το θέμα ή να το σχολιάζει. Δεν με ενδιαφέρει για το τι λέγεται εκτός ομάδας, ενδιαφέρομαι μόνο για αυτά που λέγονται εντός της ομάδας μου. Η συνέντευξή του δεν μας επηρεάζει καθόλου, οπότε θα πρέπει να δείξουμε κατανόηση και να σεβαστούμε την απόφασή του να την δώσει. Καταλαβαίνω πως είναι δουλειά σας να ρωτάτε, όμως εμένα δεν με επηρεάζει καθόλου στη δική μου δουλειά», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής.»

Επίσης, σημείωσε ότι θα απουσιάσει από το φιλικό της Πορτογαλίας με την Νιγηρία την ερχόμενη Πέμπτη (17/11) λόγω στομαχικών διαταραχών: «Δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς της Πέμπτης, όπως ξέρετε η γαστρίτιδα καταβάλλει σωματικά τους παίκτες.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.