Μουντιάλ 2022: Ρίχνονται στη μάχη για ένα εισιτήριο για Κατάρ

Metrosport Team24 Μαρτίου 2022

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό μενού της προκριματικής φάσης για το Μουντιάλ του Κατάρ της ευρωπαϊκής ζώνης.

Οκτώ ομάδες ρίχνονται σήμερα (24/3) στη μάχη για τον «τελικό» των προκριματικών, με την πιο συναρπαστική αναμέτρηση να αναμένεται αυτή ανάμεσα σε Σουηδία και Τσεχία. Ο νικητής του ζευγαριού αυτού, θα αντιμετωπίσει στον «τελικό» την Πολωνία, η οποία προκρίθηκε άνευ αγώνα, έπειτα από την αποβολή της Ρωσίας.

Από 'κει και πέρα, Ιταλία και Πορτογαλία αντιμετωπίζουν τις Βόρεια Μακεδονία και Τουρκία αντίστοιχα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (αφού κερδίσουν) θα βρεθούν στον τελικό, όπου και μια από τις δύο θα περάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Τέλος, η Ουαλία θα αντιμετωπίσει την Αυστρία και η νικήτρια θα αγωνιστεί κόντρα στο νικητή του ζευγαριού Σκωτία-Ουκρανία (ο αγώνας αναβλήθηκε και οδεύει προς Ιούνιο).

Θυμίζουμε πως Γερμανία, Δανία, Γαλλία, Βέλγιο, Κροατία, Ισπανία, Σερβία, Αγγλία, Ελβετία και Ολλανδία έχουν ήδη προκριθεί στο Μουντιάλ, καθώς τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλό τους παίρνοντας απευθείας το εισιτήριο για το Κατάρ.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 21:45

Τα ζευγάρια 

 Πορτογαλία-Τουρκία vs Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία

 Σουηδία-Τσεχία vs Πολωνία

 Ουαλία-Αυστρία vs Σκωτία-Ουκρανία

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.