Μουντιάλ 2022: Οι WAGS που αναμένεται να εντυπωσιάσουν και οι... απουσίες!

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2022

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 άρχισε με τους ποδοσφαιριστές να εκπροσωπούν τη χώρα τους σε μία διοργάνωση που θα είναι ιδιαίτερη από κάθε άποψη, καθώς λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά εν μέσω χειμώνα και όχι καλοκαίρι όπως είχαν συνηθίσει οι περισσότεροι φίλαθλοι με μπυρίτσα και πίτσα στο μπαλκόνι.

Ειδικές θα είναι οι συνθήκες και για τις γυναίκες των ποδοσφαιριστών οι οποίες βρίσκονται στη διοργανώτρια χώρα με στόχο να παρακολουθήσουν διά ζώσης τη διοργάνωση αλλά και να στηρίξουν τους συζύγους τους. Σε αυτή τη λίστα δεν θα βρίσκονται οι… wags των ποδοσφαιριστών της Δανίας, καθώς η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας δεν τις επέτρεψε να παραβρεθούν στο Κατάρ με στόχο να μην ενισχυθεί περεταίρω η οικονομία του Κατάρ καθώς όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στελέχη της,  «Σε προηγούμενα τουρνουά, οι γυναίκες και οι φίλες των παικτών ταξίδευαν με το διοικητικό συμβούλιο. Στην προκειμένη περίπτωση και σε αυτό το τουρνουά, ακυρώσαμε αυτά τα ταξίδια», με την Κατρίν Φρις, σύζυγο του Αντρέας Κρίστενσεν, να αποτελεί μία σημαντική... απουσία για τον θεσμό.

Αναφορικά με τις συντρόφους των ποδοσφαιριστών της Αγγλίας, η Ομοσπονδία επέλεξε ένα ιδιαίτερο μέτρο για την ασφάλεια τους σε αυτό το αμφιλεγόμενο Μουντιάλ, καθώς τους «έκλεισε» ένα πλωτό παλάτι για όσο καιρό τα μέλη της οικογένειας τους αγωνίζονται στους αγωνιστικούς χώρους. Πιο συγκεκριμένα αναμένεται να βρεθούν στο MSC World Europa, το οποίο κοστίζει 1 δις λίρες και αναμένεται να τους παρέχει όλες τις ανέσεις που χρειάζονται με την αρχή να γίνεται από τις 20 Νοεμβρίου και τις ίδιες να ευελπιστούν να μείνουν εκεί μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου που είναι ο τελικός της διοργάνωσης.

Και για εσάς που αναρωτιέστε τι παροχές έχει αυτό το κρουαζιερόπλοιο, ας ξεκινήσουμε, 6 πισίνες (μία βουτιά βρε αδερφέ), εστιατόρια, καταστήματα, μπουτίκ, 14 τζακούζι (να μην χαλαρώσουν και λίγο;) και για το τέλος, μία διακριτική τσουλήθρα η οποία ξεκινάει από το MSC World Europa και φτάνει μέχρι τον… ωκεανό, εκεί όπου έχουν θέα και τα τζακούζι. Και αν θέλουν να χαλαρώσουν (τόση πίεση θα υπάρχει για τα παιχνίδια της Εθνικής) αυτές αλλά και τα παιδιά τους θα μπορούν να επισκεφθούν το γήπεδο μπάσκετ, την πίστα καρτ αλλά και το παγοδρόμιο (να είμαστε και λίγο στην εποχή).

Εκτός από τη Δανία και την Αγγλία που είχαν για τους δικούς τους λόγους περίοπτη θέση στο εν λόγω άρθρο, για να δούμε τις WAGS που αναμένεται να εντυπωσιάσουν στο Μουντιάλ.

Anna Modler - Έρικ Ντάιερ (Αγγλία)

Το μοντέλο από τη Νότιο Αφρική αποτελεί τη σύντροφο του ποδοσφαιριστή της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας, Έρικ Ντάιερ, ωστόσο πριν από τον Άγγλο διεθνή ήταν για καιρό με τον Αλέξις Σάντσες.

Mishel Gerzig - Τιμπό Κουρτουά (Βέλγιο)

Η Εθνική Βελγίου έχει υψηλούς στόχους αλλά όπως λένε, οι νίκες έρχονται από την άμυνα και για να είχε καλά ο γκολκίπερ, Τιμπό Κουρτουά, θα θέλει να βλέπει και τη σύντροφο του στις κερκίδες του γηπέδου.


Sara Benamira - Ιλκάι Γκουντογκάν (Γερμανία)

Ο έμπειρος... Ιλκάι Γκουντογκάν αναμένεται να γίνει σε λίγο καιρό πατέρας, ως τότε η σύντροφος του και παρουσιάστρια θα βλέπει τον γερμανό στα γήπεδα του Κατάρ.

Σύλβια Μπρόζοβιτς - Μαρσέλο Μπρόζοβιτς (Εθνική Κροατίας)
Marine Lloris - Ούγκο Λορίς (Γαλλία)
Marina - Βόιτσιεχ Σέσνι (Πολωνία)


Ειδική περίπτωση αποτελεί και ο ποδοσφαιριστής της Φλαμένγκο, Πέδρο, ο οποίος έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφο του την ώρα που έμαθε πως θα βρίσκεται στην αποστολή της Βραζιλίας για το Μουντιάλ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.