Μουντιάλ 2022: Ο Μαρτίνεζ αποκάλυψε το παρασκήνιο για την viral κίνησή του

Metrosport Team03 Μαρτίου 2023

Το παρασκήνιο πίσω από την άσεμνη κίνησή του στη βράβευσή του στο Μουντιάλ του Κατάρ ως καλύτερου τερματοφύλακα της διοργάνωσης αποκάλυψε ο τερματοφύλακας της Εθνικής Αργεντινής Εμιλιάνο Μαρτίνεζ.

Ο γκλοκίπερ της Άστον Βίλα προκάλεσε ντόρο όταν παρέλαβε το «Χρυσό Γάντι από τους διοργανωτές με τη χειρονομία του να γίνεται viral και να σηκώνει καταιγισμό σχολίων.

Σε συνέντευξή του, ο 30χρονος τερματοφύλακας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Κιλιάν Εμπαπέ και αποκάλυψε γιατί προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση, δηλώνοντας πως ουσιαστικά υπέκυψε σε μια πρόκληση των συμπαικτών του.

«Προφανώς και δεν είμαι περήφανος γι' αυτό, αλλά ήταν ένα στοίχημα. Λίγο πριν παραλάβω το "Χρυσό Γάντι" τα παιδιά μου είπαν: "Γιατί δεν κάνεις αυτό που έκανες και στο Copa America;" Κι εγώ τους λέω: "Κι αν το κάνω;" κι εκείνοι απάντησαν: "Δεν το κάνεις". Είναι δικό τους λάθος», ανέφερε ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ.

Υπενθυμίζεται ότι η Αργεντινή κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μουντιάλ του Κατάρ επικρατώντας της Γαλλίας μετά από τη διαδικασία των πέναλτι. Ο Μαρτίνεζ έπιασε το πέναλτι του Κομάν ενώ είχε αποκρούσει σωτήρια σουτ του Κόλο Μουανί σε τετ α τετ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης με το σκορ στο 3-3. Ο 30χρονος τερματοφύλακας ήταν πρωταγωνιστής και στη διαδικασία των πέναλτι στον προημιτελικό κόντρα στην Ολλανδία έχοντας αποκρούσει τα χτυπήματα των Φαν Ντάικ και Μπεργκχάους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.