Μουντιάλ 2022: «Λάγκαρε» και πάλι το ANT1+ - Χαμός στο Twitter

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2022

Εξακολουθούν να υπάρχουν τα προβλήματα στη πλατφόρμα του ANT+, αφού η μεγάλη λαχτάρα των οπαδών για το Μουντιάλ έχει υπερφορτώσει το δίκτυο του συνδρομητικού καναλιού. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Αργεντινή-Σαουδική Αραβία έπεσε και πάλι για λίγο...μαύρο.

Ξανά προβλήματα για το ΑΝΤ1+ κατά τη δεύτερη ημέρα μετάδοσης των αγώνων του Μουντιάλ 2022 - Συνδρομητές της πλατφόρμας κάνουν αναφορές για νέα προβλήματα στη μετάδοση

Στο ματς Αργεντινή - Σαουδική Αραβία ήταν σήμερα στραμμένο το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων και ειδικά των συνδρομητών της πλατφόρμας ΑΝΤ1+.

Ωστόσο, από το ξεκίνημα του αγώνα πολλοί συνδρομητές ανέφεραν προβλήματα στη μετάδοση. Μπορεί η πλατφόρμα να μην «έπεσε» όπως χθες, ωστόσο χρήστες παραπονιούνται για μαύρο στην εικόνα ή και για μετάδοση με εικόνα αλλά χωρίς ήχο.

Αν μη τι άλλο, η προβολή του Μουντιάλ 2022 από τον ΑΝΤ1+ δεν ξεκίνησε καλά αφού φαίνεται ότι τα προβλήματα παραμένουν και δεκάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν την οργή τους.

Θυμίζουμε ότι η τελετή έναρξης και το πρώτο ματς της διοργάνωσης προβλήθηκε από τον ελεύθερο ΑΝΤ1 και η συνδρομητική πλατφόρμα του καναλιού μπήκε χθες στο... παιχνίδι με το Αγγλία - Ιράν αλλά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου παρουσιάστηκαν προβλήματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.