Μουντιάλ 2022-Γαλλία: Δεν πάει τελικό ο Ζιντάν-Νέα προβλήματα για Ντεσάν

Στέφανος Αβραμίδης16 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δε θα παραβρεθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ όπου η Γαλλία θα προσπαθήσει να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά την κορυφή του κόσμου, έχοντας αντίπαλο την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.

Ο «Ζιζού» δέχθηκε πρόταση από την γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να βρεθεί στο στάδιο Lusail όπου οι «τρικολόρ» θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το στέμμα τους και να κάνουν την πρώτη back to back κατάκτηση μετά από 60 ολόκληρα χρόνια, όταν η Βραζιλία κατέκτησε δύο συνεχόμενα Παγκόσμια Κύπελλα, το 1958 και το 1962.

Ωστόσο, ο πρωταθλητής κόσμου του 1998 ευχαρίστησε τους ανθρώπους της FFF για την πρόσκληση, αλλά δεν θα δώσει το παρών.

Αντίθετα, στην Ντόχα θα είναι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, μεταξύ άλλων, Σίντνει Γκοβού.

«Νοσοκομείο» η Γαλλία

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα προβλήματα όλο και συσσωρεύονται για τον Ντιντιέ Ντεσάν. Ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τους Αντριέν Ραμπιό, Νταγιότ Ουπαμεκανό, Κίνγκσλεϊ Κομάν, Ραφαέλ Βαράν και Ιμπραΐμα Κονατέ λόγω των κρουσμάτων ίωσης που έχουν ξεσπάσει στο «γαλλικό στρατόπεδο».

Σαν να μην έφταναν αυτά, δύο νέα προβλήματα προέκυψαν ενόψει του μεγάλου τελικού.

Όπως μετέδωσε το γαλλικό «RMC», σήμερα δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα ούτε οι Ορελιέν Τσουαμενί και Τεό Ερναντέζ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει υποστεί μία μικρή θλάση στο ισχίο ενώ ο αριστερός μπακ της Μίλαν, o οποίος είχε σκοράρει και στον ημιτελικό με το Μαρόκο, είχε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο. Η συμμετοχή και των δύο στον τελικό θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.