Μουντιάλ 2022 - Φαν Χάαλ: «Είδα παίκτες γυμνούς, που ήταν ακόμα στα κρεβάτια τους ενώ εγώ έπρεπε να τους καλέσω»

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2022

Ο προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ, ήταν απολαυστικός στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της τελικής 26άδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, τονίζοντας πως οι "οράνιε" μπορούν στεφθούν παγκόσμιοι πρωταθλητές στο Μουντιάλ του Κατάρ, ενώ χάρισε και ορισμένες απίστευτες ατάκες, μιλώντας για γυμνούς παίκτες και για τα εσώρουχα που του δώρισε η γυναίκα του.

«Έχουμε μεγάλη τύχη να κατακτήσουμε το Μουντιάλ. Δεν υπάρχουν πολλοί προπονητές που να τολμούν να το πουν αυτό αλλά είμαι εδώ για να σας το πω. Θέλω να γίνουμε παγκόσμιοι πρωταθλητές και το θέλουν και οι παίκτες μου», είπε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Επικοινώνησα με τους παίκτες που δεν ήταν μέσα στις κλήσεις μου από τις 8.30 μέχρι τις 10 το πρωί. Είδα παίκτες γυμνούς, που ήταν ακόμα στα κρεβάτια τους ενώ εγώ έπρεπε να τους καλέσω».

Στο ερώτημα αν είναι προληπτικός απάντησε: «Όχι. Έχω λάβει πορτοκαλί εσώρουχα, δώρα από εκείνη. Πιστεύετε ότι θα φορώ αυτά τα πορτοκαλί εσώρουχα κάθε ημέρα; Το κάνω μόνο τις ημέρες των αγώνων. Για αυτό το λόγο τα φοράω. Από σεβασμό στη γλυκιά σύζυγό μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.