Μουντιάλ 2022: Διαμονή για όλες τις τσέπες- Από 170 εως 5.000 ευρώ τα ξενοδοχεία

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2022

Τιμές για όλες τις τσέπες και τα γούστα προσφέρει στους λάτρεις του ποδοσφαίρου το Κατάρ, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερο οπαδούς να βρεθούν στα γήπεδα της παγκόσμιας αυτής γιορτής του αθλητισμού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο οπαδοί αναμένεται να κατακλύσουν το Κατάρ για το Μουντιάλ 2022, με τη διαμονή στη χώρα της Μέσης Ανατολής να ξεκινά από 170 ευρώ και να φτάνει μέχρι και 5.000 ευρώ στα υπερπολυτελή ξενοδοχεία.

Παρά τα όσα αρνητικά έχουν ακουστεί γύρω από την διοργάνωση, ποδοσφαιρόφιλοι απ' όλον τον κόσμο θα ταξιδέψουν στο Κατάρ για να παρακολουθήσουν τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση. Ωστόσο, θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, λόγω της μεγάλης αναντιστοιχίας στην προσφορά και τη ζήτηση. Εξαιτίας της μεγάλης ανάγκης καταλυμάτων το Κατάρ δημιούργησε καμπίνες-κοντέινερ, στις οποίες μπορούν να μείνουν οι φίλαθλοι με 170 ευρώ την ημέρα, ενώ η πιο ακριβή κοστίζει 350 ευρώ. Την ίδια στιγμή ένα βράδυ στο Κατάρ μπορεί να κοστίσει μέχρι και 5.000 ευρώ, με το ξενοδοχειακό συγκρότημα, W Doha Hotel & Residence, να είναι το πιο ακριβό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.