Μουντιάλ 2022: Χόρεψε σάμπα η Βραζιλία, διέλυσε τη Νότια Κορέα με σούπερ πρώτο ημίχρονο

Πέτρος Χαριζακλής05 Δεκεμβρίου 2022

Με ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο, η Βραζιλία διέλυσε τη Νότια Κορέα με 4-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ όπου θα αντιμετωπίσει την Κροατία. Η «σελεσάο» χόρεψε σάμπα, έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, έδειξε γιατί δικαίως είναι το φαβορί για να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε ένα δεκάλεπτο για να μπει μπροστά στο σκορ η Βραζιλία και μάλιστα πριν το 15λεπτο έχει σκοράρει δύο τέρματα.

Στο 7ο λεπτό ο Ραφίνια έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και η μπάλα κατέληξε στον Βινίσιους, ο οποίος είχε τον χρόνο να κοντρολάρει και με πλασέ να ανοίξει το σκορ.

Στο 13o λεπτό ο Νεϊμάρ ευστόχησε από την άσπρη βούλα γράφοντας το 2-0 για τους Βραζιλιάνους.

Στο 28ο λεπτό χάθηκε η μπάλα, με τον Ριτσάρλισον να κάνει τρομερή ενέργεια, να αλλάζει την μπάλα με Μαρκίνιος και Σίλβα και με αριστερό πλασέ να γράφει το 3-0.

Επτά λεπτά αργότερα ήρθε η ώρα του Πακετά να προστεθεί στους σκόρερ με σουτ στην κίνηση μετά από τρομερή σέντρα του Βινίσιους με το εξωτερικό φάλτσο.

Το δεύτερο ημίχρονο ο Ραφίνια έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να χριστεί σκόρερ, ενώ η Κορέα κατάφερε να νικήσει τον Αλισον.

Αυτό έγινε στο 77ο λεπτό με τρομερό αριστερό σουτ του Σέουνγκ έξω από την περιοχή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.