Χλιδή για τους σχολιαστές του BBC, Λίνεκερ, Φέρντιναντ και Σκοτ στην Ντόχα

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2022

Μπορεί να έχουν βρεθεί στο Κατάρ για δουλεία, όμως σίγουρα δεν κακοπερνάνε οι σχολιαστές του BBC, αφού το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου κοστολογείται περίπου στα 2.500 τη βραδιά. Πιο συγκεκριμένα, οι Λίνεκερ, Φέρντιναντ και Σκοτ απολαμβάνουν μια άκρως χλιδάτη καθημερινότητα στην Ντόχα.

Περισσότερο διακοπές παρά για δύσκολη... δουλειά έχει σταλεί η ομάδα του BBC στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Πιο συγκεκριμένα, οι αστέρες του BBC , Γκάρι Λίνεκερ , Ρίο Φέρντιναντ , Άλεξ Σκοτ ​​αλλά και άλλα κορυφαία ονόματα που έχουν αναλάβει την κάλυψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ απολαμβάνουν μια υπερπολυτελή καθημερινότητα, ενώ μένουν σε ένα χλιδάτο συγκρότημα όπου τα διαμερίσματα κοστίζουν έως και 2.500 £ τη βραδιά, όπως αποκαλύπτει η MailOnline.


Το εν λόγω ξενοδοχειακό συγκρότημα  βρίσκεται σε μια από τις πιο πλούσιες περιοχές της Ντόχα και διαθέτει μια εντυπωσιακή πισίνα στον τελευταίο όροφο, που προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη, μια διαμορφωμένη βεράντα, εσωτερική πισίνα και μια πισίνα θεραπείας. Με όλες αυτές τις παροχές, λοιπόν, σίγουρα οι σχολιαστές δεν... κακοπερνάνε.

Δείτε βίντεο από το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα που διαμένουν

Πηγή: dailymail.co.uk
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.