Μουντιάλ 2022: Απάντησε στην «Equipe» με… αυτογκόλ ο Μαρτσίνιακ (pic)

Metrosport Team24 Δεκεμβρίου 2022

Αντικείμενο συζήτησης εξακολουθεί να παραμένει στη Γαλλία η διαιτησία του Σιμόν Μαρτσίνιακ στον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ και έτσι ο Πολωνός ρέφερι αποφάσισε να απαντήσει στην εφημερίδα «Equipe» η οποία του έβαλε χαμηλότατο βαθμό στην κριτική της.

Οι «τρικολόρ» ηττήθηκαν από την Αργεντινή με 4-2 στα πέναλτι αλλά έχουν τρομερά παράπονα από τον 41χρονο διαιτητή για το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ η «αλμπισελέστε» και είχε κερδίσει ο Ντι Μαρία από τον Ντεμπελέ.

Παράλληλα η «Equipe» κατηγόρησε τον Πολωνό «άρχοντα του αγώνα» ότι μέτρησε το τρίτο γκολ της Αργεντινής, αυτό του Λιονέλ Μέσι στην παράταση που έκανε το 3-2, ενώ βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο δύο αναπληρωματικοί της Αργεντινής.

Έτσι, πέντε μέρες μετά το μεγάλο παιχνίδι στο Lusail Stadium του Κατάρ, ο Μαρτσίνιακ έκανε δηλώσεις και απάντησε στην «Equipe» ότι και στο γκολ του Εμπαπέ ήταν 7 Γάλλοι αναπληρωματικοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ουσιαστικά, όμως, ομολόγησε ότι τα έκανε… μαντάρα καθώς φαίνεται να μην τήρησε τον κανονισμό όχι σε μία αλλά δύο περιπτώσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.