Μουντιάλ 2022: Άγριο ξύλο στις κερκίδες του Αργεντινή- Μεξικό

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2022

Η Αργεντινή μπήκε στην αναμέτρηση με αντίπαλο το Μεξικό με το «μαχαίρι στα δόντια» αφού ήξερε πως σε περίπτωση ήττας θα ξυπνούσε απότομα από το όνειρο της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την ίδια φόρτιση μάλλον ένιωσαν και οι οπαδοί στις κερκίδες.

Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του πήραν στα σοβαρά την αποστολή τους και κατάφεραν να κάνουν δικούς τους τους τρεις βαθμούς της νίκης , με τα γκολ του Pulga και του Ένσο Φερνάντες στο δεύτερο μέρος να στέλνουν την ομάδα του Σκαλόνι σε έναν ακόμα τελικό, αυτόν απέναντι στην Πολωνία την ερχόμενη Τετάρτη (30/11).

Ωστόσο, η πίεση από τον αγωνιστικό χώρο μεταφέρθηκε και στις εξέδρες, με τα δύο γκολ να φέρνουν έντονους πανηγυρισμούς αλλά και αντιδράσεις.Σε videos που κυκλοφορούν στα social media, μπορεί να δει κάποιος ότι τα πράγματα "ξέφυγαν", με οπαδούς των δύο ομάδων που βρίσκονταν στο ίδιο χώρο να πρωταγωνιστούν σε άγρια σκηνικά που περιελάμβαναν μπουνιές και κλωτσιές, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ από τα τοπικά ΜΜΕ υπήρχαν μκροσυμπλοκές και μετά το τέλος του αγώνα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.