Μουνιέ για την εξέλιξη του Μουντιάλ: «Θέλω να δω την Γαλλία στα δύσκολα, φαβορί η Βραζιλία»

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αντονί Μουνιέ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Καλλιθέας μίλησε για το φετινό Μουντιάλ, την εθνική ομάδα της πατρίδας του και τον Κιλιάν Εμπάπέ, ενώ έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου τη Βραζιλία.


Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Αν η Γαλλία είναι φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Δεν ξέρουμε, στο ποδόσφαιρο δεν βάζεις μόνο κάλους παίκτες και νικάς. Είδαμε τη Γερμανία να βγαίνει έξω, την Ιαπωνία να νικά την Ισπανία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, υπάρχουν εκπλήξεις, τραυματισμοί αστάθμητοι παράγοντες».

Αν ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο καλύτερος παίκτης στο Μουντιάλ: «Είναι σε φόρμα και ελπίζω να μείνει έτσι μέχρι το τέλος. Αλλά έχουμε και άλλους παίκτες που μπορούν να παίξουν στο ένας με ένας όπως τον Ντεμπελέ αλλά και ο Γκριεζμάν. Είμαστε νέα ομάδα, χάσαμε έμπειρους παίκτες με τραυματισμούς ιδιαιτέρα στον χώρο του κέντρου. Θέλω να δω πως θα αντιδράσουν σε μια δύσκολη στιγμή».

Ποιον θεωρεί τον κυριότερο αντίπαλο για τη Γαλλία: «Η Βραζιλία έχει πολύ δυνατή ομάδα. Αν εξαιρέσουμε τον Νεϊμάρ δεν είχε άλλες απώλειες. Είναι φαβορί».

Για το φετινό Μουντιάλ: «Μου αρέσει όπως και ότι υπάρχουν εκπλήξεις. Υπάρχουν ομάδες που υποτιμήθηκαν αλλά μπορεί να κάνουν την έκπληξη».

Για το Κατάρ: «Έχει ωραία ατμόσφαιρα, έχουν κάνει πάρα πολλά πράγματα. Αλλά είμαι συγκεντρωμένος στην Καλλιθέα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.