Μουνάφο: «Θέλουμε κάτι καλύτερο, να δυναμώσουμε την έδρα μας»

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Δεκεμβρίου 2021

Για την ήττα στο Βικελίδης, αλλά και για τους στόχους του Αστέρα Τρίπολης στο Πρωτάθλημα, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, ο ποδοσφαιριστής των Αρκάδων, Χουάν Μουνάφο.

“Είναι ένα γήπεδο που δυσκολευόμαστε πολύ και απέναντι σε μια ομάδα με πολλή ποιότητα. Δεχθήκαμε το γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, κάτι που δεν ήταν καλό. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, σκοράραμε ένα γκολ που ακυρώθηκε. Θέλαμε κάτι καλύτερο, αλλά συνεχίζουμε. Πρέπει να κάνουμε δυνατή την έδρα μας και να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε καλά τη χρονιά”.

Για το πρόβλημα που υπήρξε στο γκολ:

“Το γκολ είναι το πιο δύσκολο. Στο προηγούμενο ματς μας βγήκαν όλα και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι, γιατί φέτος δεν κρατάμε το μηδέν και αν το κάνουμε, τότε ίσως έχουμε μια ευκαιρία για να πάρουμε κάτι στο τέλος”.

Για την προσπάθεια του Αστέρα στο Πρωτάθλημα:

“Χάσαμε κάποιους βαθμούς που δεν έπρεπε να χάσουμε, είμαστε κοντά στο στόχο μας που είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ και θα προσπαθήσουμε να τον πετύχουμε με έναν καλύτερο δεύτερο γύρο”.

Για τις καλές σχέσεις που έχει με πολλούς παίκτες του Πρωταθλήματος:

“Τόσα χρόνια παίζουμε πολλές φορές αντίπαλοι, πολλές φορές έχουμε κάποιες επαφές και εκτός γηπέδων ή ήμασταν συμπαίκτες. Είναι ωραίο μετά το παιχνίδι να διατηρείς καλές σχέσεις”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.