Μουλαράς: «Κινηθήκαμε άμεσα, η ζημιά αποκαταστάθηκε στον φωτεινό πίνακα του Καυτανζογλείου»

Metrosport Team28 Μαρτίου 2023

Στροφές λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στη Θεσσαλονίκη έκανε ο φωτεινός πίνακας του Καυταντζογλείου με αποτέλεσμα να προκληθεί ανησυχία. Με αφορμή το περιστατικό αυτό μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο έφορος του σταδίου, Ανδρέας Μουλαράς, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι αποκαταστάθηκε η ζημιά και ο κόσμος δεν θα πρέπει να ανησυχεί. 

«Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν από χθες το βράδυ τη Θεσσαλονίκη είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει ο πείρος από τον ηλεκτρονικό πίνακα του Καυτανζογλείου. Από την πλευρά μας κινηθήκαμε άμεσα καλώντας τόσο την αστυνομία, όσο και την πυροσβεστική ώστε να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε και προκάλεσε την ανησυχία όλων μας. 

Η πυροσβεστική μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει ο πίνακας και η ζημιά αποκαταστάθηκε άμεσα με τον πείρο. Εμείς όμως αποφασίσαμε να κλείσουμε το μισό στάδιο. Ο συγκεκριμένος πίνακας ζυγίζει τόνους και έχει γίνει αναβάθμισή του το 2004 με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επαναλαμβάνω λόγω των ισχυρών ανέμουν που πλέουν στην πόλη μας έσπασε ο πίρος από τον φωτεινό πίνακα. Επίσης, να διευκρινίσω ότι όταν χρειάζεται ο πίνακας περιστρέφεται ώστε να μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματα στο βοηθητικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.