«Μου έκανε εντύπωση ο Γκάνεα, θα είναι έτοιμος ο Αρης»

Metrosport Team21 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, Παναγιώτης Καραμεταξάς, και μίλησε για το φιλικό της ομάδας του με τον Αρη, ποιο από τα μεταγραφικά αποκτήματα του έκανε εντύπωση ενώ μίλησε και για τα νέα παιδιά που πήραν ευκαιρίες στο χθεσινό φιλικό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το φιλικό παιχνίδι: «Ευχαριστώ τον Αρη και τον Καρυπίδη για την τιμή που μας έκανε να αγωνιστούμε, είναι μια εμπειρία για τα νεαρά παιδιά που έχω. Βασικός σκοπός του Αρη ήταν να μείνει ο περσινός κορμός, οι μεταγραφές θα βοηθήσουν πάρα πολύ. Είναι μια γρήγορη ομάδα, έχει ποιοτικό ρόστερ. Ο Αρης έχει επιλογές, ήθελε να παίξει από τα πλάγια στο χθεσινό παιχνίδι. Πιστεύω πως ο Αρης θα είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: «Ο Γκάνεα είναι ένας πολύ καλός φουλ μπακ μου έκανε εντύπωση, το ίδιο και ο Σάκιτς. Ο Ντάτκοβιτς δίνει εμπειρία στην άμυνα του Αρη, αριστεροπόδαρος και μπορεί να κατεβάσει καλά την μπάλα. Ο Αρης έχει ποιότητα στη μεσαία γραμμή με Σάσα και Ματίγια».

Για τα νέα παιδιά που έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο: «Καλές οι μεταγραφές και οι ξένοι, πρέπει να δοθούν ευκαιρίες στα νέα παιδιά, να δώσω συγχαρητήρια στον Χατζηπυρπιρίδη που έβαλε δύο γκολ. Πρέπει ο Αρης να στηριχθεί στην ακαδημία του, με Ελληνόπουλα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.