Μοστοβόι: «Η Κράσνονταρ ήταν τυχερή στον πρώτο αγώνα, 60-40% υπέρ του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2020

Σε μία πρόβλεψη που προκάλεσε αίσθηση στην Ρωσία προχώρησε ο πρώην μέσος της εθνικής ομάδας, Αλεξάντερ Μοστοβόι, ο οποίος μοιράστηκε την άποψή του για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ μέσω της ιστοσελίδας «Sport24.ru».  

«Νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ του ΠΑΟΚ, 60-40 τοις εκατό θα έλεγα. Αν και ο αγώνας θα είναι χωρίς οπαδούς, το περιβάλλον σε κάποιο βαθμό παίζει ρόλο. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καθόλου κατώτερος στο πρώτο παιχνίδι, οπότε η Κράσνονταρ θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν τυχερή που κέρδισε 2-1. Αυτό το αποτέλεσμα είναι καλό, αφενός, αλλά όχι εντελώς ευχάριστο, από την άλλη. Η Κράσνονταρ πρέπει να σκεφτεί ότι πρέπει να κερδίσει το ματς. Ο ΠΑΟΚ στον προηγούμενο αγώνα στο πρωτάθλημα έκανε 5-6 αλλαγές, κάτι που δείχνει ότι προετοιμάζονταν για αυτό το παιχνίδι» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Το γεγονός ότι το παιχνίδι θα είναι χωρίς την παρουσία θεατών είναι ένα πλεονέκτημα για την Κράσνονταρ. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι ομάδες εκτός έδρας ξεπερνούν τις γηπεδούχες σε νίκες. Στο γερμανικό πρωτάθλημα, για παράδειγμα, ένα μεγάλο ποσοστό ομάδων κερδίζει εκτός έδρας. Αυτό υποδηλώνει ότι πολλές ομάδες που είναι κατώτερες, παίρνουν πόντους. Αυτό παίζει τεράστιο ρόλο. Αλλά η Κράσνονταρ δεν ήταν καλή στον πρώτο αγώνα. Αν ο ΠΑΟΚ πιο αποτελεσματικός, δεν θα είχε χάσει. Πρόβλεψη; Μου φαίνεται ότι θα λήξει 1-0 ή 2-1».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.