Μορόν: «Είμαι χαρούμενος στον Άρη» - Πως έζησε το πρώτο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Metrosport Team25 Απριλίου 2024

Ο Λορέν Μορόν σε συνέντευξή του στη MACRA, μίλησε για την παρουσία του στον Άρη και για το γεγονός ότι αγωνίζεται για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ισπανίας, για το ελληνικό Πρωτάθλημα, τα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, ενώ έκανε ειδική αναφορά για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπέτις και τη Σεβίλλη. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρώτη του εμπειρία εκτός Ισπανίας: «Ναι, για να είμαι ειλικρινής, όταν αποφάσισα να έρθω φοβόμουν να φύγω από την Ισπανία. Όμως με όλους τους συναδέλφους εδώ, που μιλούν ισπανικά, όλα ήταν πιο εύκολα, οπότε είμαι χαρούμενος. Έχω ένα άλλο έτος, και θα δούμε τι θα γίνει». 

Για το ελληνικό Πρωτάθλημα: «Αυτό είναι το πρόβλημα εδώ. Κατά τη διάρκεια της φάσης του Πρωταθλήματος, ας πούμε, αν έχεις μεγάλη απόσταση από εκείνους που βρίσκονται στην κορυφή, η φάση των πλέι οφ μπορεί να σε αφήσει στη χώρα, εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, οπότε η σεζόν είναι σαν να είχε τελειώσει εδώ και δύο μήνες».

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα γιατί και η Θεσσαλονίκη μοιάζει πολύ με τη Σεβίλλη, υπάρχει ακόμη και ένας πύργος, υπάρχει ζωή στο δρόμο, οι άνθρωποι είναι πολύ ανοιχτοί… Και η γλώσσα είναι ΟΚ, σχεδόν το 90% μιλούν αγγλικά. Υποστηρίζομαι πολύ από τους συμπαίκτες μου, υπάρχουν πολλοί Λατίνοι, που μιλούν ισπανικά».

Για τα ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ: «Ναι, δεν το βιώνω το ίδιο εδώ, αλλά στο παιχνίδι, ειδικά την πρώτη φορά, με κοινό στο γήπεδό του αντιπάλου μας, δεν ήξερα που πήγαινα.. Αυτή τη σεζόν δεν κατάφεραν να μας νικήσουν σε τρία παιχνίδια και είμαστε χαρούμενοι και γι’ αυτό».

Για το ντέρμπι της Σεβίλλης: «Θα μπορώ να το δω γιατί τελειώνει εκείνη την ώρα, παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, διανυκτερεύουμε στην Αθήνα, οπότε μάλλον θα το δω. Συνήθως πετάμε μετά τους αγώνες, αλλά αυτή τη φορά θα περάσουμε εκεί τη νύχτα».

Για το αν παρακολουθεί την Μπέτις: «Ναι, είναι η μόνη ομάδα που παρακολουθώ, είμαι λίγο αποσυνδεδεμένος από τη LaLiga, αλλά κάθε φορά που μπορώ παρακολουθώ την Μπέτις, είναι η μόνη που ακολουθώ».

Για τα ντέρμπι που θυμάται από το ισπανικό Πρωτάθλημα: «Όταν μπορείς να σκοράρεις σε ένα ντέρμπι είναι πάντα ωραίο, μπόρεσα να το κάνω σε δύο, εντός έδρας. Δεν κερδίσαμε, ήμασταν ισόπαλοι. Το πρώτο πιστοποίησε την πρόκρισή μας για την Ευρώπη μετά από πολύ καιρό, οπότε αυτό θα το κρατήσω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.