«Δεν το περίμεναν οι Ισπανοί, αναγνώρισαν τη δουλειά του Φαν'τ Σχιπ»

Metrosport Team27 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Μορφακίδης.

Ο Έλληνας δικηγόρος που ζει στη Μαδρίτη μίλησε για τη σπουδαία ισοπαλία που απέσπασε η Εθνική μας απέναντι στην Ισπανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ του 2022.

Μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Μορφακίδης δήλωσε:

Για το ματς: «Οι Ισπανοί είναι το φαβορί. Δεν περίμεναν να πάθουν τέτοιο κάζο, το αναγνώρισαν. Υπήρχαν φωνές για το πέναλτι αλλά υπήρχαν και παλιοί Ισπανοί διαιτητές που έλεγαν κακώς δεν δόθηκε και κόκκινη. Δεν το ήθελε ο Μαρτίνεθ αλλά έγινε και ήταν και κόκκινη κάρτα».

Αν υποτίμησαν την Ελλάδα οι Ισπανοί: «Έχουν μια νέα ομάδα, ακόμα ψάχνουν την ενδεκάδα τους. Ακόμα δεν το έχει ξεκαθαρίσει ο Λουίς Ενρίκε. Όπως είδατε από τις παλιές δόξες έπαιζαν ο Ράμος και ο Μοράτα. Και ο Ράμος ήταν κανονισμένο να παίξει στο πρώτο ημίχρονο».

Για τα σχόλια των Ισπανών για την Εθνική: «Δεν περίμεναν κάτι παραπάνω. Θα έρθει να κλειστεί και αν βγάλει ένα γκολ θα ήταν ότι καλύτερο. Αν το πίστευε και λίγο παραπάνω μπορούσε να πάρει και το ματς. Δεν βγήκε αλλά το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό για μας. Δεν έκαναν καλό ματς, σούταραν τρεις φορές. Εμείς κάναμε πολύ καλή άμυνα, δεν παίξαμε βρώμικα και οι Ισπανοί αναγνώρισαν τη δουλειά του Φαν’τ Σχιπ. Δεν έχει γίνει λόγος για ατομική προσπάθεια. Είδαν ένα καλοστημένο σύνολο που έπαιξε αμυντικά και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε».

Για τη γνώμη των Ισπανών για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Λίγα πράγματα. Δεν έχουμε περισσότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο από αυτό που παρουσιάσαμε. Μια πολύ καλή άμυνα και δυο-τρεις καλές αντεπιθέσεις. Μου έλεγαν "η Γρανάδα σας κάθεται καλά. Πρώτα ισοπαλία ο ΠΑΟΚ, μετά η Εθνική". Κάναμε καλή εμφάνιση και πήραμε καλά σχόλια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.