Μόρας: «Εύχομαι να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα και χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ βγάζει νεαρά παιδιά»

Metrosport Team31 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, Βαγγέλης Μόρας, και μίλησε για το δίπλωμα UEFA Pro αλλά και τις ευκαιρίες που πρέπει να πάρουν οι Ελληνες προπονητές.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Στο UEFA Pro μπορέσαμε να δουλέψαμε πάνω σε ρεαλιστικά δεδομένα, αφού δουλέψαμε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Αυτό ήταν ένα έξτρα θετικό που μπορέσαμε να πάρουμε εμείς ως προπονητές, γιατί παλιότερα δεν γινόταν έτσι. Αν δεν εκμεταλλευτεί η χώρα να εμπιστευτεί νέους προπονητές θα είναι το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσε να κάνει. Όσοι γίνονται προπονητές και έχουν παραστάσεις από μεγάλες ομάδες ως ποδοσφαιριστές πρέπει να πάρουν εμπιστοσύνη. Μας λένε άπειρους αλλά μπορούμε να δώσουμε πολλά στους ποδοσφαιριστές που προπονούμαι» τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών και χαίρομαι. Εχει επανέλθει η ΑΕΚ και χαίρομαι με το νέο της γήπεδο, έχει συσπειρωθεί ο κόσμος, εύχομαι να γίνει αυτό με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ με τα νέα τους γήπεδα, εύχομαι τα επόμενα χρόνια να συνεχίσουμε να βλέπουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εγώ εύχομαι να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα και χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ βγάζει νεαρά παιδιά παρότι θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ενώ οι άλλες ομάδες δεν το έκαναν. Πρέπει να τελειώσει αυτό με την ξενομανία, μπορούν και οι Ελληνες ποδοσφαιριστές να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.