Μόρας: «Είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ ο Τζιοβίνκο, μπορεί να κάνει την διαφορά»

Metrosport Team21 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας, και μίλησε για τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, Τζιοβίνκο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ξεκινάω την προπονητική, έχω έρθει σε συμφωνία με τον ΠΟ Ελασσόνας. Μικρά βήματα, να έρθουμε σε τριβή με τα παιδιά. Θα προσπαθήσω να δω τι γίνεται και αν μπορέσω να βγω έξω, στην Ιταλία, θα ήταν ιδανικό. Πρέπει να ξεκινήσουμε από χαμηλά».

Για τον Τζιοβίνκο: «Το εύχομαι να τον πάρει ο ΠΑΟΚ τον Τζιοβίνκο, τον ξέρει ο Λουτσέσκου. Σημασία έχει σε τι κατάσταση βρίσκεται και για να ενσωματωθεί θα πρέπει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. 

Είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και να κάνει την διαφορά. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι και το πιο δύσκολο στον κόσμο, κάποιοι παίκτες όπως ο Τζιοβίνκο που έπαιζαν στην Ιταλία δεν μπορούσε ελληνική ομάδα να τους πλησιάσει νωρίτερα. Θα του κάνει καλό και του ίδιου του Τζιοβίνκο να επιστρέψει στην Ευρώπη. Είναι ένας παίκτης πάρα πάρα πολύ καλός. 

Στην Ελλάδα άνετα κάνει την διαφορά. Η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Αν έρθει 10 κιλά παραπάνω τότε θα πω ότι δεν μπορεί να παίξει. Τα εργομετρικά θα δείξουν την κατάστασή του. Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο ελληνικό πρωτάθλημα αν είναι σε καλή κατάσταση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.