Μόντσι: «Ο Κβαρατσκέλια κοστίζει πάνω από 100 εκατομμύρια και όχι ο Λουκάκου που δεν μπορεί να σταματήσει μια μπάλα»

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2023

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολι και ανέφερε τον θαυμασμό του για τον Κβίτσα Κβαρατσκέλια μέσα από μια ατάκα... δηλήτηριο για τον Ρομέλου Λουκάκου. Μάλιστα τόνισε πως η αξία του είναι δεκαπλάσια από ότι αγοράστηκε το καλοκαίρι (σ.σ 10 εκατομμύρια από την Ντιναμό Μπατούμι).

Κανένας δεν μπορούσε να περιμένει πως η Νάπολι αποφασίζοντας το καλοκαίρι να επενδύσει πάνω σε αυτόν τον παίκτη, θα είχε έναν από τους πιο φορμαρισμένους εξτρεμ-φορ στον κόσμο αυτή την στιγμή και θα ήταν ο ηγέτης αυτής της εξαιρετικής πορείας των Ναπολιτάνων. Το αποδικνύουν άλλωστε τα νούμερα του με 21 γκολ σε 20 συμμετοχές.

"Μετά από το ματς της Παρασκευής (σ.σ. Νάπολι - Γιουβέντους) έστειλα μήνυμα στον Ντε Λαουρέντις για να τον συγχαρώ για τη νίκη, αλλά πάνω από όλα για το πώς διαχειρίζεται το σύλλογο", δήλωσε αρχικά στο "Radio Kiss Kiss Napoli", άλλοτε ισχυρός παράγοντας της Γιουβέντους, για να προσθέσει με νόημα για τον Κβαρατσχέλια:

"Είναι πάντα αποκρουστικό να βάζεις τιμές σε παίκτες, επειδή είναι το ίδιο δυνατός με αυτούς που πουλούν. Είναι όμως προφανές ότι αξίζει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ. Εάν ο Λουκακού αξίζει τόσα και δεν μπορεί να σταματήσει τη μπάλα, τότε εκείνοι που έχουν τεχνική θα πρέπει να αξίζουν περισσότερο".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.