«Μοντέρνος αριστερός μπακ ο Ράφα Σοάρες»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2020

Για την περίπτωση του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου του ΠΑΟΚ, Ράφα Σοάρες, μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Φλάβιο Σίλβα, κάνοντας λόγο για έναν μοντέρνο αριστερό μπακ.

«Είναι ένας από τους καλύτερους Πορτογάλους αριστερούς μπακ, ενώ έχει μικρή εμπειρία και από το αγγλικό ποδόσφαιρο με την Φούλαμ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι γρήγορος με καλό αριστερό πόδι, πρόκειται για μοντέρνο αριστερό μπακ. Προσέχει τόσο τα αμυντικά, όσο και τα επιθετικά του καθήκοντα και βγάζει καλές μακρινές μπαλιές. Μπορεί να αγωνιστεί και σε άμυνα ζώνης, αλλά και σε man to man».

Υπογράμμισε ότι: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι μία ποιοτική λύση για το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Τον γνωρίζουν τόσο ο προπονητής της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα, όσο και ο αθλητικός διευθυντής, Μάριο Μπράνκο.

Είναι 24 ετών και θέλει να δείξει τι αξίζει και εκτός Πορτογαλίας. Το ελληνικό Πρωτάθλημα μοιάζει με το πορτογαλικό. Το καλοκαίρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ο ΠΑΟΚ θα είναι φανταστική επιλογή για εκείνον».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.