Μοντέλο GNTM: Πόσο έτρεχε μέσα στο στενό όταν παρέσυρε τον 60χρονο

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2022

Γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα, το γνωστό μοντέλο του GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, οδηγούσε το ασημί όχημα επί της οδού Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 20χρονη πέρασε το πορτοκαλί φανάρι με κατεύθυνση προς την Αχαρνών, παρέσυρε και σκότωσε τον 60χρονο άνδρα που οδηγούσε μηχανή επί της οδού Αριστοτέλους. Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας διακρίνεται το ασημί όχημα που οδηγούσε η 20χρονη να περνάει από την οδό Πιπίνου χωρίς να ελαττώνει ταχύτητα. 

Η μηχανή του 60χρονου «καρφώνεται» στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου και το σώμα του σέρνεται στην άσφαλτο. «Η ταχύτητα δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φανταζόμαστε. Εγώ μετρώ 55χλμ την ώρα και ίσως 45 για το μηχανάκι», λέει στην εκπομπή Live News του MEGA, ο εμπειρογνώμονας μηχανολόγος - μηχανικός, Κώστας Λακαφώσης. Ενώ όπως εξηγεί, ακόμη και αυτά τα χιλιόμετρα φαντάζουν πολλά για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος: 

«Μπορεί στο πρώτο άκουσμα της ταχύτητας, τα 55χλμ να ακούγονται λίγα, όμως όταν μιλάμε για ένα μικρό στενό που δεξιά και αριστερά έχει παρκαρισμένα αυτοκίνητα και είναι σκοτεινά, αφού ήταν αργά το βράδυ, καταλαβαίνετε πως η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη για τη νεαρή οδηγό». Και κατέληξε λέγοντας: «Δυστυχώς μερικά από τα πιο σοβαρά και θανατηφόρα τροχαία γίνονται εντός πόλης με χαμηλές ταχύτητες και σε απόσταση ακόμη και ενός χιλιομέτρου από το σπίτι μας. Αρα δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός ή ανάπτυξη ταχύτητας πάνω από τα όρια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.