Μόνος δεύτερος ο Αχιλλέας Τριανδρίας

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2022

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επανέναρξη του πρωταθλήµατος της Α1 για την οµάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας αφού επιβλήθηκε του ΑΟ Καρδίας µε 2-0. Μετά τη νίκη του και σε συνδυασµό µε την ισοπαλία του Παύλου Μελά είναι µόνος στη δεύτερη θέση. 

Ο πρόεδρος της οµάδας Ανδρέας Μουλαράς επισήµανε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και στους προπονητές που κατάφεραν να παρουσιάσουν στο γήπεδο µια οµάδα αντάξια του ονόµατος του Αχιλλέα. Ευχόµαστε σε όλους υγεία και ελπίζουµε σε συνέχεια παρόµοιων εµφανίσεων. Τέλος να δώσουµε συγχαρητήρια και στη οµάδα του Α.Ο Καρδίας για την εµφάνιση του και τους ευχόµαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθληµα και να πετύχει τους στόχους του».

Μετά το αγώνα ο προπονητής του Αχιλλέα Τριανδρίας Κώστας Θωμαΐδης τόνισε: «Τα παιδιά ακολούθησαν κατά γράμμα αυτά που είπαμε. Στο πρώτο είχαμε τέσσερις ευκαιρίες και πετύχαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο δώσαμε την πρωτοβουλία στην Καρδία χωρίς να κινδυνεύσουμε και σε μια αντεπίθεση πετύχαμε και δεύτερο τέρμα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά έχοντας μπροστά μας τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης».

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο οι πρόεδροι του ΑΟ Καρδίας και του Αχιλλέα Τριανδρίας Κώστας Κατσαρός και Ανδρέας Μουλαράς

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.