Α1 Μπάσκετ: «Καίγεται» ο Ηρακλής, μάχες σε Λάρισα, Λαύριο

Metrosport Team14 Μαρτίου 2021

Τρία παιχνίδια με μεγάλη βαθμολογική σημασία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της της Κυριακής (14/3) στη Stoiximan Basket League.

Στο Ιβανώφειο, ο Ηρακλής υποδέχεται το Μεσολόγγι με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα διώξει μακριά κάθε σύννεφο για την παραμονή μετά και την αθώωση στην υπόθεση του Χάγκινς.

Ο Θάνασης Σκουρτόπουλος δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Δημήτρη Βεργίνη, ούτε τον Μιχάλη Τσαϊρέλη που αποχώρησε. Αντίθετα, ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Ζήσης Σαρικόπουλος. Οι φιλοξενούμενοι που είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση δεν έχουν απουσίες.

Σημαντικό παιχνίδι και στη Λάρισα για την τοπική ομάδα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Οι Θεσσαλοί ψάχνουν την 5η τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα μετά τη βαριά ήττα από τον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Στον αντίποδα, οι Ροδίτες, που ανακοίνωσαν την επιστροφή του Αγγελάκου, ψάχνουν την 7η νίκη τους που θα τους εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή τους στην κατηγορία.

Τελευταίο χρονικά ματς αυτό του Λαυρίου με το Περιστέρι. Το σύνολο του Χρήστου Σερέλη, που έχει 12 νίκες στα τελευταία 13 του παιχνίδια στο πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες. Το Περιστέρι δε θα έχει τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

17:00 Ηρακλής – Μεσολόγγι BAXI

17:00 Λάρισα Bread Factory – Κολοσσός H Hotels

20:00 Λαύριο Megabolt – Περιστέρι

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.