«Μονόδρομος για τον Χάμιλτον η Ferrari»

Metrosport Team06 Μαΐου 2020

Με την κόκκινη φόρμα της Ferrari θα αγωνίζεται τα επόμενα χρόνια ο Λιούις Χάμιλτον υποστήριξε ο Έντι Τζόρνταν.

Ο βετεράνος πιλότος και ιδιοκτήτης ομάδων στην Formula 1, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα gpfans.com σχετικά με το μέλλον του Βρετανού παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο Ιρλανδός υποστήριξε ότι η κατάσταση που διαμορφώνεται από τον κορωνοϊό θα οδηγήσει την Mercedes σε αποχώρηση από το σπορ και τον Χάμιλτον στην «αγκαλιά» της Scuderia.

«Ο Λιούις θα πάει στη Ferrari. Μόνο οι Ιταλοί μπορούν ακόμα να αντέξουν οικονομικά τον μισθό του και ξέρουν ότι αξίζει τον κόπο», δήλωσε ο Τζόρνταν.

Απαντώντας σε παρόμοιες φήμες για μια τέτοια κίνηση που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στη Sun, ο Χάμιλτον είπε στα social media: «Πρώτα απ 'όλα, δεν ονειρεύομαι μετακίνηση σε μια άλλη ομάδα. Είμαι με την ομάδα των ονείρων μου. Είμαι με τους ανθρώπους που νοιάζονται από την πρώτη ημέρα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα, η Mercedes!»

Σε μία τέτοια περίπτωση, κάποιος από τους Λεκλέρ, Φέτελ πρέπει να πει αντίο στη Ferrari. Ο Τζόρνταν υποστήριξε ότι θα είναι ο δεύτερος.

Ο Λεκλέρ είναι «δεμένος» με τη Scuderia ενώ το μέλλον του Γερμανού είναι αμφίβολο. Πληροφορίες φέρνουν τον Φέτελ πρόθυμο να συνεργαστεί με τον συμπατριώτη του Αντρέας Σάιντλ στη McLaren, μιας και έχουν συνεργαστεί ξανά στη Formula BMW.

Ο Τζόρνταν παραδέχτηκε: «Σε αντίθεση με τον Χάμιλτον, δεν γνωρίζω τον Φέτελ πολύ καλά, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν έχει άλλη επιλογή από το να σταματήσει ή να πάει στη McLaren. Το τρένο για αυτόν στη Ferrari έχει φύγει εδώ και πολύ καιρό»

Όσον αφορά τον Μαξ Φερστάπεν ο Τζόρνταν τον βλέπει να συνεχίζει στη Red Bull.

«Ο Φερστάπεν θα μείνει με τη Red Bull και θα προσπαθήσει να νικήσει τον Lewis. Αλλά αυτό θα είναι πολύ δύσκολο» κατέληξε ο 72χρονος Τζόρνταν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.