Μόνο στο Καυτανζόγλειο για τον ΠΑΟΚ και τον λαό του

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2021

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης - Κώστας Πετρωτός

Ο Ιβάν Σαββίδης και τα στελέχη του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να δουλεύουν εντατικά το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας και ένα από τα ζητήματα που τους απασχολούν είναι της προσωρινής έδρας που θα φιλοξενεί τον Δικέφαλο μέχρι να χτιστεί το νέο γήπεδό του. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ήταν πολύ ξεκάθαρη στα «θέλω» της για το Καυτανζόγλειο και παρά τις απευθείας επαφές με τον Μαξίμου, λύση δεν βρέθηκε, με αποτέλεσμα να εξετάζονται εναλλακτικές με συγκεκριμένα στάνταρ, που όλες όμως είναι βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης. 

Προφανώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ και συνολικά ο σύλλογος δεν θα μπει στη διαδικασία να παρακαλέσει κανένα για το σωστό και το δίκαιο και ψάχνει άλλες λύσεις, όμως, η Κυβέρνηση θα είναι υπόλογη αν εξαιτίας ενός υφυπουργού, του Λευτέρη Αυγενάκη, που βάζει μονίμως προβλήματα στον δρόμο του ΠΑΟΚ, χιλιάδες κόσμου δύο φορές την εβδομάδα υποβάλλονται σε επιπλέον και άσκοπα έξοδα και βρίσκονται συνεχώς σε κίνδυνο για να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδας.

Είναι αδιανόητο η πιο λαοφιλής ομάδα της Βόρειας Ελλάδας να εξωθείται σε μετεγκατάσταση εκτός πόλης λόγω των καπρίτσιων ενός υπουργού που έχει πολλάκις δείξει ότι οι αποφάσεις του εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Η Κυβέρνηση οφείλει εδώ και τώρα να κάνει πέρα τον βουλευτή Ηρακλείου και να δώσει λύση στο αδιέξοδο, προχωρώντας τα αιτήματα του ΠΑΟΚ για την ενοικίαση του Καυτανζογλείου που θα ευεργετηθεί από το λίφτινκ που θα γίνει από τον Ιβάν Σαββίδη και την ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Κάθε άλλη λύση θα είναι απλά ευθεία προσβολή για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.