Μόνο ο Κάκος ασχολείται!

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2020

Γράφει ο: Θάνος Μπούζας

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν σταματήσει ελέω εθνικών ομάδων με αποτέλεσμα να δίνεται χρόνος στους συλλόγους να λύσουν, όσο μπορούν, τα εκάστοτε προβλήματά τους αγωνιστικά και μη. Βέβαια η κοινωνία όπως και το ποδόσφαιρο πλήττεται σε απίστευτο βαθμό από την πανδημία με το δεύτερο να αποτελεί ένα είδος ψυχολογικού φαρμάκου για το πρώτο. Ήδη οι περισσότεροι από εμάς έχουν διαπιστώσει τη διαφορά σε σχέση με το πρώτο «κλείσιμο» όταν και δεν υπήρχε το ποδόσφαιρο στους δέκτες μας. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με ορισμένα ζητήματα που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να τα δει και να τα αντιμετωπίσει σύντομα αφού σε διαφορετική περίπτωση είναι βέβαιο ότι θα στραφούν εναντίον της. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το επικοινωνιακό τμήμα μαζί με την εδώ διοίκηση της ΠΑΕ θα εκμεταλλευτούν όλα τα όπλα και την άνεση κινήσεων που τους δίνει ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτά τα σοβαρά θέματα. Θέματα που μπορεί αρχικά να μοιάζουν επουσιώδη αλλά ας μην ξεχνάμε ότι κάπως έτσι μας παρουσίαζαν και το θέμα της πολυιδιοκτησίας όπου είδαμε την τραγική κατάληξη για τον ΠΑΟΚ. 

Δεν αναφερόμαστε φυσικά στην απόφαση του CAS αλλά σε όλα όσα ξεκίνησα από τον Ιανουάριο με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει ως οντότητα και όχι ως ποδόσφαιρο την αυτοσυγκέντρωσή της, να διαγράψει από το μυαλό της ότι μπορεί να πάρει τίτλο και να αρκεστεί στο να προσπαθεί να «καθαρίσει» το όνομά της. Φυσικά δεν έπρεπε ποτέ να φτάσει σε εκείνο το σημείο. Όμως όταν ένας βρώμικος αντίπαλος αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να σε διαλύσει με δόλια και ανήθικα μέσα επειδή εσύ δεν αντιδράς, είναι βέβαιο ότι θα το επαναλάβει. Όσο ο ΠΑΟΚ είχε τις απώλειες στο Ελληνικό πρωτάθλημα κανένας δεν ασχολούνταν μαζί του. Με τον ερχομό του Γκαρσία και τα δύο διπλά συν την τεράστια νίκη επί της Αϊντχόφεν, η ανησυχία άρχισε να πλημυρίζει όπως και τα δημοσιεύματα το λεκανοπέδιο. Η πρώτη μεγάλη κίνηση του Ολυμπιακού ήταν με το μπούλινγκ στον Κλάτεμπεργκ. Η αντίδραση του τελευταίου και η αναφορά του στην ΟΥΕΦΑ, μας έδωσε αρχικά την εντύπωση ότι δεν καταλαβαίνει τίποτε και θα προσπαθήσει να κάνει το έργο του ανεπηρέαστος.

Όμως ο Ολυμπιακός των Καραπαπάδων γνωρίζει καλύτερα. Κλάταρε ο Κλάτεμπεργκ υπό την πίεση του κατεστημένου και από ένα σημείο και έπειτα προσπαθούσε κι αυτός να κρύψει τη διαιτητική αλήθεια κάτω από τα χαλάκι του Ολυμπιακού. Καμία φάση που να εκθέτει την ομάδα του Πειραιά αν και υπήρξαν δεκάδες. Με μεγεθυντικό φακό ανακαλύπτονταν φάσεις του ΠΑΟΚ! Όμως πέρα από το ΠΑΟΚ ΤV και το πολύ καλό αποτέλεσμα αυτού, όσο αφορά τον ανοιχτό πόλεμο κατά του κατεστημένου ο ΠΑΟΚ και αυτοί που έπρεπε νυχθημερόν να εργάζονται και να αντιδρούν είναι από μηδέν, μηδέν. Μόνο ένας τρίτος, ο Κάκος αντιλήφθηκε το ρόλο του Κλάτεμπεργκ και εναγωνίως το ανέφερε στην αθλητική εκπομπή του ΟΠΕΝ : «Μας δουλεύει ο Κλάτεμπεργκ. Εγώ προσπαθώ να ξυπνήσω κάποιους αλλά μάταια». Προς επίρρωση των παραπάνω ήρθε και η απουσία αντίδρασης όταν χθες η επιτροπή που ουσιαστικά καταδίκασε τον ΠΑΟΚ για πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη, έδωσε στην τελευταία άδεια!! (δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτε από τον Ιανουάριο). Πολύ φοβούμαστε ότι εάν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και μείνει κοντά στην κορυφή, θα δεχτεί χειρότερο πόλεμο από πέρυσι. Η ησυχία που μοιάζει με ανικανότητα ή αδυναμία εργασίας πρέπει να λάβει τέλος. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Γκαρσία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.