Μόνο ο δανεισμός είναι ρεαλιστικός για την περίπτωση Πρίγιοβιτς

Πέτρος Χαριζακλής18 Δεκεμβρίου 2019

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης

Η αποχώρηση του Ντα Κόστα από την Αλ Ιτιχάντ, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς φούντωσε τα σενάρια για την προοπτική αποχώρησης και του Σέρβου επιθετικού από την ομάδα της Αραβίας. Εδώ που τα λέμε, σε οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα του Πρίγιοβιτς, υπάρχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ο Πρίγιοβιτς που είναι ο δεύτερος ξένος σκόρερ στην ιστορία του Δικεφάλου, πίσω από τον Νέτο Γκουερίνο, δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του. Ναι μεν, κυκλοφορεί η πληροφορία πως όλα είναι πιθανά, όμως υπάρχουν βασικοί παράμετροι που κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει.

Μία σημαντική, είναι πως καμία ομάδα από την Ευρώπη δεν μπορεί να καλύψει το υπάρχον συμβόλαιο του Σέρβου. Η μοναδική ρεαλιστική προοπτική, είναι να αποχωρήσει ως δανεικός.

Το δεύτερο βασικό, είναι τι θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ. Αυτή την στιγμή, είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα, στην Μικράς Ασίας, δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους για το θέμα. Επομένως, σεβόμενοι την σωστή ενημέρωση των φιλάθλων, θα είναι αδόκιμο να προχωρήσουμε σε αυθαίρετα συμπεράσματα

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.