«Μόνο να κερδίσει έχει ο ΠΑΟΚ με την ενεργοποίηση του Μάτος»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νέτο Γκουερίνο και αναφέρθηκε στην ενεργοποίηση του Λέο Μάτος, τονίζοντας ότι μόνο να κερδίσει έχει ο Δικέφαλος.

«Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έπαιζε ο Μάτος. Δεν είχε φύγει ποτέ από τον σύλλογο. Ήταν στο ρόστερ. Γιατί δεν τον έβαζε σε τόσα παιχνίδια ο Φερέιρα; Βέβαια, αυτό είναι καθαρά θέμα του προπονητή. Ο Μάτος είναι ένα παιδί που πηγαίνει μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης. Με την ενεργοποίηση του Μάτος, μόνο να κερδίσει έχει ο ΠΑΟΚ. Είναι ο καλύτερος δεξιός οπισθοφύλακας στην ιστορία του Δικεφάλου. Έχει κατακτήσει τα πάντα με την ομάδα. Ο κόσμος κρίνει πάντα τις αποφάσεις. Αν ο Μάτος έπαιζε στα διπλά παιχνίδια με την Κράσνονταρ, ο ΠΑΟΚ μπορεί να είχε μεγαλύτερη τύχη. Ο Μάτος είναι ορεξάτος για να προσφέρει. Με τον ΟΦΗ λίγο έλειψε να πετύχει και γκολ, όμως η τύχη δεν του χαμογέλασε».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ:

«Δεν ξέρω τι συζήτησαν στη συνάντηση που είχαν Μαουρίσιο και Γκοντσάρεβα. Ο Ζοζέ μπορεί να είναι χρήσιμος εφόσον επιτευχθεί συμφωνία για επιστροφή του Βραζιλιάνου στην Τούμπα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.