Ηρακλής: Μόνο με τη φανέλα δεν κερδίζεις!

Δημήτρης Καλαϊτζής26 Οκτωβρίου 2020

Έντονος προβληματισμός έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του Ηρακλή και τον κόσμο η νέα ήττα στο Πρωτάθλημα. Ήδη η ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου μετράει δύο απώλειες βαθμών σε τέσσερις αγωνιστικές και θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο σοβαρή στα επόμενα παιχνίδια γιατί «μόνο με τη φανέλα δεν κερδίζεις». 

Αυτό που όλοι επαναλάμβαναν είναι πως άπαντες πρέπει να... βάλουν κάτω τα πράγματα, να τα ζυγίσουν και να αναλογιστούν ποιο σύλλογο υπηρετούν. Δεν χωράνε αλλά στραβοπατήματα στο Πρωτάθλημα. «Δεν υπάρχουν περιθώρια για αλλά λάθη και δεν το σηκώνει το βάρος της φανέλας να χάνεις από ομάδες όπως ο Ορφέας Ξάνθης και ο Πανδραμαϊκός. Δεν υποτιμάμε σε καμία περίπτωση τους δύο συλλόγους, αλλά αναδεικνύουμε το πρόβλημα», έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ομάδας. 

Είσαι Ηρακλής και πρέπει να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο να τρως σίδερα και τέτοιες αναμετρήσεις να τις καθαρίζεις και μην δίνεις δικαίωμα σε κανέναν. Το οφείλεις σε αυτό τον κόσμο που τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί και πικραθεί από άδικους υποβιβασμούς και ψέματα. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Απαντες πρέπει να δείξουν τι σημαίνει Ηρακλής στους επόμενους αγώνες και να κάνουν αυτό που ξέρουν. Η άνοδος είναι μονόδρομος και η άμεση επιστροφή του συλλόγου εκεί που του αρμόζει. Η απάντηση πρέπει να δοθεί επί του αγωνιστικού χώρου...

Πηγή φωτογραφίας: Dramaspots.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.