Mόνο η κατάταξη των ομάδων σε πλήθος οπαδών ήταν εύστοχη και όλα τα άλλα για πολλά γέλια...

Στέλιος Γρηγοριάδης13 Απριλίου 2021

Αγαπητή Metrosport

Ας δούμε σήμερα ένα θέμα, το οποίο, σε αντίθεση με ό,τι περίμεναν οι εμπνευστές του, πέρασε σχεδόν στα ψιλά και πολύ σωστά απασχόλησε ελάχιστους και για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, γιατί θα ήταν αδιανόητο και πέρα από κάθε λογική να το πάρουν στα σοβαρά οι στοιχειωδώς νοήμονες, που αποτελούν και την πλειονότητα του πληθυσμού της χώρας.

Η δημοσκοπική έρευνα που έγινε πρόσφατα από γνωστή εταιρεία και παρουσιάστηκε από το OPEN ήταν από αποτυχημένη έως... βλακώδης ως προς τα αποτελέσματα που ανέδειξε. Πώς αποδεικνύεται αυτό; Πανεύκολα.

Το 99% των προτιμήσεων το εισπράττουν οι 14 ομάδες που φέτος μετέχουν στο Πρωτάθλημα της Superleague 1.

Ιδού, λοιπόν, το πρώτο ερώτημα: Ομάδες όπως ο Πανιώνιος, ο Εθνικός, ο Ιωνικός, ο Ηρακλής, ο Απόλλων Καλαμαριάς, η Δόξα Δράμας, ο Πανσερραϊκός, η Καβάλα, η Βέροια, η Καστοριά, η Ξάνθη, η Παναχαϊκή, η Καλαμάτα, ο Λεβαδειακός και ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες ομάδες στη χώρα συγκεντρώνουν ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ μόνο 1%, όσο δηλαδή και ο... Απόλλων Σμύρνης, ή ο Βόλος, ή η Λαμία; Η, μήπως, ο Ατρόμητος έχει κατά 50% περισσότερους οπαδούς από ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ τις υπόλοιπες ομάδες της Ελλάδας; Αστείο.

Ας θέσουμε, όμως, δύο ακόμη ερωτήματα:

1. Ο Αρης έχει μόνο διπλάσιους οπαδούς από τον ΟΦΗ, ή τον Ατρόμητο, ή τον Αστέρα Τρίπολης και μόνο τριπλάσιους από τη Λαμία, ή τον Απόλλωνα Σμύρνης; Οχι φυσικά.

2. Ο Ατρόμητος έχει όσους οπαδούς έχει και η Λάρισα, ή ο ΠΑΣ Γιάννινα, ή ο ΟΦΗ; Οχι φυσικά.

Για να μη μακρυγορούμε για τα αυτονόητα. Ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ έχει μόνο δύο μονάδες διαφορά από τον Ολυμπιακό, ο Αρης ΔΕΝ έχει μόνο 3%, όλες οι ομάδες της χώρας που δεν μετέχουν στη φετινή Superleague 1 ΔΕΝ συγκεντρώνουν μόνο 1% και όλες οι αναγωγές σε πραγματικούς αριθμούς, με βάση το σύνολο των 2.000 ερωτηθέντων, οδηγούν όχι μόνο σε εξωφρενικά, αλλά και γελοία αποτελέσματα.

ΥΓ. Το μόνο που δέχομαι από τα “πορίσματα” της δημοσκόπησης είναι η κατάταξη των ομάδων σε πλήθος οπαδών: 1. Ολυμπιακός, 2. Παναθηναϊκός, 3. ΠΑΟΚ, 4. ΑΕΚ, 5. Αρης. Αλλά, αλίμονο αν έπεφτε και σ' αυτό έξω...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.