Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ για το διπλό στον Βόλο

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2020

Την επιστροφή του στις νίκες ψάχνει σήμερα (26/9, 18:30) ο ΠΑΟΚ που φιλοξενείται από τον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Ο Δικέφαλος έχει ήδη μία γκέλα στο Πρωτάθλημα με την ισοπαλία με τον Ατρόμητο και ψάχνει τους τρεις βαθμούς κόντρα στους Θεσσαλούς ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς με την Κράσνονταρ την Τετάρτη (30/9, 22:00) για το Champions League.

Παράλληλα το ματς έχει και ιστορική σημασία για τον ΠΑΟΚ καθώς είναι το 1000ο του εκτός έδρας ματς στην μεγάλη κατηγορία και στοχεύει στην 300η νίκη του ως φιλοξενούμενος.

Ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές και ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι Ουαγκέ, Τσόλακ που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Ζίβκοβιτς, στην άμυνα τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα , Μιχάι, στο κέντρο τους Γιαννούλη , Σβαμπ , Εσίτι και Λύρατζης και στην επίθεση τους Αν. Ζίβκοβιτς , Τζόλη, και Πέλκα χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί η παρουσία ακόμη και του Τσόλακ στο αρχικό σχήμα.

Στον αντίποδα, ο ΝΠΣ Βόλος αναμένεται να παραταχτεί με τους Γκαραβέλη στο τέρμα, τους Τέκιο , Κολόμπο , Σάντσεζ , Φεράρι στην άμυνα , τους Ριένστρα , Τσοκάνης στο κέντρο, τους Περέα, Μπαριέντος, Μαρτίνες στην επίθεση που στην κορυφή της θα είναι ο Δουβίκας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.