Μόνο για τη νίκη ο ΠΑΟΚ στην Κύπρο, αποδόσεις για όλα τα γούστα από Stoiximan

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πως με δύο νίκες στους εναπομείναντες αγώνες, θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Η αποστολή του, όμως, μόνο εύκολη δεν θα είναι απέναντι στην σκληροτράχηλη Ομόνοια εκτός έδρας.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει ισχυρότερο κίνητρο απέναντι στους Κύπριους που έχουν αποκλειστεί. Το διπλό του ΠΑΟΚ δίνει 1.50 ενώ το πιθανό G/G προσφέρεται στο 2.12. Ελκυστική και η απόδοση στο match combo του 2 με over 2.5 στο 2.45.

Ψάχνει θαύμα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της ακόμα και αν νικήσει εντός την Μπράγκα και εκτός τη Λέστερ.

Αρχικά, όμως, θα πρέπει να επικρατήσει στο ΟΑΚΑ των Πορτογάλων όντας αουτσάιντερ. H νίκη της ΑΕΚ δίνει 3.15 με την ισοπαλία πάντως, βάσει ποιότητας να μοιάζει πιο πιθανή (4.00).

Η πάντα επιθετική Μπράγκα αλλά και η δυνατή εντός έδρας ΑΕΚ κάνουν θελκτικό το G/G του 1.65 αλλά και το over 2.5 στο 1.73.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.