Μόνο δύο σενάρια: Πρωταθλητής στο γήπεδο ή παύλα

Metrosport Team28 Μαρτίου 2020

Φάνηκε ξεκάθαρα και από την τηλεδιάσκεψη των προέδρων των τηλεοπτικών Λιγκών. Η πρόθεση όλων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι να εξαντληθεί κάθε ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν σε κάθε χώρα και οι Πρωταθλητές και Κυπελλούχοι να αναδειχθούν μέσα στο γήπεδο. Το ίδιο ισχύει προφανώς και για την Super League 1.

Γι' αυτό και μελετάται πλέον πολύ σοβαρά η παράταση της αγωνιστικής περιόδου μέχρι τα τέλη Ιουλίου γι' αυτό και εξετάζονται ακόμη και σενάρια παράλληλης διεξαγωγής ευρωπαϊκών με εθνικές διοργανώσεις μέχρι οι τελευταίες να ολοκληρωθούν.

Από την άλλη, υπάρχει και αυτό που σκέφτονται πλέον φωναχτά οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Αν δεν ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ να μην κατακτήσει τον τίτλο κι ας έχει χαοτική διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, αφού αυτό προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Υπό αυτό τον πρίσμα, οι σοβαρές εναλλακτικές και στην Ελλάδα είναι δύο: Είτε ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα, όπως αποτελεί την βασική θέση της UEFA, είτε δίπλα στην ταμπέλα πρωταθλητής, μπαίνει παύλα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.