Μόνιμος κάτοικος Τούμπας ο Λέο Μάτος

Metrosport Team13 Απριλίου 2020

Το συμβόλαιο του πολύπειρου Βραζιλιάνου άσου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο ενώ υπάρχει μία ρήτρα, σύμφωνα με την οποία εφόσον συμπληρώσει 30 συμμετοχές έως το τέλος της φετινής σεζόν, θα ανανεωθεί αυτόματα για ένα ακόμη χρόνο. Ακόμη κι αν δεν συνεχιστούν οι αγώνες, εξαιτίας της πανδημίας, η παραμονή του στην Τούμπα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Το είχαμε αναδείξει το θέμα του Λέο Μάτος πολλάκις το τελευταίο διάστημα μέσα από το αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport. Η επιβεβαίωση όμως έρχεται από επίσημα χείλη, από τους ίδιους τους εκπροσώπους του Δικεφάλου. Όπως για παράδειγμα συνέβη με τις δηλώσεις που έκανε σε αθηναϊκό έντυπο ο Κυριάκος Κυριάκος. Όταν ρωτήθηκε ειδικά για τον Μάτος, είπε ξεκάθαρα πως πρόθεση της διοίκησης και προφανέστατα της ιδιοκτησίας, είναι να παραμείνει ο Μάτος στον ΠΑΟΚ και τα επόμενα χρόνια. Τουτέστιν, με αυτή την προοπτική θα γίνει μόνιμος κάτοικος Τούμπας. Η εμπειρία του είναι ανεκτίμητη, η προσφορά του στην κατάκτηση τίτλων και της ποδοσφαιρικής αναγέννησης του ΠΑΟΚ δεδομένη, κατά συνέπεια το θέμα θα «τρέξει» μόλις ξεπεραστεί με το καλό η κρίση με την πανδημία.

Ο ΠΑΟΚ αναγνωρίζει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Κυριάκος Κυριάκος την μεγάλη προσφορά του Μάτος στην ομάδα. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει και με πρόσφατες δηλώσεις που είχε παραχωρήσει στη Metrosport πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην Τούμπα και τα επόμενα χρόνια, αρκεί φυσικά να θέλει και ο ΠΑΟΚ. Ε, από την στιγμή που οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου (καλή ώρα ο Κυριάκος Κυριάκος) υποστηρίζουν δημόσια πως ο Μάτος είναι ταυτισμένος με τον ΠΑΟΚ και θα γίνουν διαπραγματεύσεις για την παραμονή του, είναι αυτονόητο πως το όλο θέμα θα προχωρήσει και θα φθάσει στο αίσιο τέλος του.

* Από την έντυπη έκδοση της «Μ»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.