Μόνη πρώτη η Κ15 του ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης20 Φεβρουαρίου 2022

Μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη που της επιτρέπει να είναι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα πήρε η Κ15 του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα και έτσι μετά από 13 αγωνιστικές ο Δικέφαλος είναι στην κορυφή με 34 βαθμούς ενώ ο Ολυμπιακός έχει 31. Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τους ερυθρόλευκους και με νίκη θα κάνει άλμα για την κατάκτηση του τίτλου στο Πρωτάθλημα που για πρώτη φορά φέτος είναι ενιαίο και δεν έχουμε ομίλους και φάιναλ φορ. Αυτή θα είναι και η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο, είχε την κατοχή και τις φάσεις, όχι όμως και την αποτελεσματικότητα. Ο Αστέρας πίεσε στην επανάληψη, παίζοντας μάλιστα το τελευταίο του χαρτί για να μπει στην τετράδα και το Final Four κι έφτασε κοντά στο γκολ μάλιστα, με τον Πουρλιοτόπουλο να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Ο Δικέφαλος βρήκε τελικά τον τρόπο να φτάσει στο γκολ κυριολεκτικά λίγο πριν σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής με τον Ρωμανίδη να σουτάρει ωραία μέσα από την περιοχή.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Πουρλιοτόπουλος, Μπάγιος (75′ Κυριαζίδης), Βυρσωκινός, Κοσίδης, Μύθου, Ελευθεριάδης (57′ Δριγκάκης), Τσίτσιλας, Πάνος, Σπύρου (45′ Ρωμανίδης), Τσιφούτης (75′ Δημόπουλος), Ντούνγκα (57′ Καρακώστας)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.