Μονεμβασιώτης: «Ψάχνεις Έλληνα τεχνικό με δύο μάτια και δεν βρίσκεις»

Metrosport Team28 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης, τοποθετήθηκε αναφορικά με την κατάσταση στην ομάδα, τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στη Superleague 1, αλλά και τα τηλεοπτικά που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Πλησιάζουμε τα 120 καταστήματα, είμαστε μία ελληνική εταιρεία που προσπαθεί να εξελίσσεται και να αναπτυχθεί και άλλο. Οι διαφημιστικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε, μας λένε να αποχωρήσουμε γιατί δεν κάνει καλό στην εικόνας μας ακόμα και μία ήττα αποφέρει αρνητικά σχόλια. Ψάχνουμε να πουλήσουμε την ομάδα, αν ξέρετε κανέναν να μας πείτε».

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Η ομάδα σώθηκε και ελπίζουμε να κάνουμε μία καλύτερη ομάδα και να βελτιωθούμε. Όσο μένω στην ομάδα θέλω να πηγαίνει μπροστά και είμαστε υποχρεωμένοι να την αναπτύξουμε και να πάει μπροστά. Αν ψάξεις Τεχνικό διευθυντή και Έλληνα προπονητή με δύο μάτια, δεν θα βρεις, μόνο ο Άρης γιατί αν κοιτάξεις την τηλεόραση θα δεις μόνο 3-4 ομάδες να παίζουν μπάλα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η τεχνογνωσία και δεν υπάρχουν και τα οικονομικά μεγέθη για κάτι τέτοιο».

Για τα τηλεοπτικά, υπογράμμισε: «Σήμερα τα τηλεοπτικά είναι 50-55 εκατομμύρια και τα 40 εκατομμύρια τα λαμβάνουν οι μεγάλες ομάδες και τα υπόλοιπα 12 πάνε στις υπόλοιπες 8, πως μπορεί να ζήσει μία ομάδα. Το διακύβευμα είναι το εξής, ότι τα τηλεοπτικά έχουν αναλογία 1/8 αναφορικά με τις μεγάλες ομάδες και αυτές που βρίσκονται πιο χαμηλά. Ο στόχος του Απόλλωνα είναι το 1/8 να γίνει 1/4 για να έχουμε μία βελτίωση. Όλοι δείχνουν να το καταλαβαίνουν, αλλά κανείς σχεδόν δεν θέλει να το κάνει γιατί θα χάσουν λεφτά. Υπάρχει μία πρόταση για SuperLeague TV, η NOVA αλλά και η Cosmote TV».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.