Μοναδικό: Ο Φερέιρα έδειξε με μορφασμό τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ

Χάρης Εμμανουηλίδης17 Ιανουαρίου 2020

Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι ένας εκφραστικός χαρακτήρας, που πολλές φορές δίνει ειδήσεις και χωρίς να μιλήσει.

Κάτι ανάλογο έγινε στο στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, εκεί όπου ο Δικέφαλος «κλείδωσε» τη συμμετοχή του στους «8» του θεσμού.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ σε ερώτηση του δημοσιογράφου του ομίλου Metromedia, Κώστα Πετρωτού, αναφορικά με το ποιόν παίκτη θα χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας καθώς ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή των καρτών του.

«Είναι αρκετά νωρίς να πω ποιος θα παίξει. Στο μυαλό μου εγώ ξέρω, και νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να φανταστεί ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό που λέω σαν προπονητής είναι ότι έχω μάθει πολλά πράγματα δουλεύοντας σε μικρότερες κατηγορίες και ακαδημίες και ότι είμαι σήμερα το οφείλω εκεί. Εχω δουλέψει με πολλούς ποδοσφαιριστές που τώρα παίζουν σε πολλές ομάδες. Μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει ένας παίκτης. Κάθε παιχνίδι θέλω να το βλέπουν ως ευκαιρία για να κερδίσουν κάποια πράγματα, και χαίρομαι που δεν εμφανίστηκαν χαλαροί και δεν πάτησαν στο 0-3 του πρώτου αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμπέλ Φερέιρα.

Το πιο ωραίο πέρα τον δηλώσεων του προπονητή της ομάδας είναι οι εκφράσεις του, καθώς οι μορφασμοί του στο άκουσμα, δια στόματος Αλέξανδρου Μανιάτογλου, των δύο ονομάτων ήταν απολαυστικοί. 

Δείτε το σχετικό βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για τον παίκτη που θα χρησιμοποιηθεί στο αριστερό άκρο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.