«Αλλεργία» στα ντέρμπι έχει φέτος ο ΠΑΟΚ

Γιώργος Καστάνης10 Ιουνίου 2020

Ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει στον Δικέφαλο στον θεσμό του Πρωταθλήματος είναι αυτός, της διεκδίκησης της δεύτερης θέσεως που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, αφού θεωρείται (και είναι) απίθανο να καλύψει την διαφορά των 10 (αγωνιστικών) ή 17 (συνολικά εάν ισχύσει η αφαίρεση) βαθμών) από το CAS.

Για να μπορέσει όμως να παραμείνει ζωντανός στην διεκδίκηση και κατάκτηση της δεύτερης θέσεως, πρέπει να κάνει μία…ολική ανατροπή. Να πετύχει όσα δεν έκανε στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, στα ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε μόνο την ΑΕΚ στην Τούμπα με σκορ 1-0, ήρθε ισόπαλος στο ΟΑΚΑ με σκορ 2-2, αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και ηττήθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο, ενώ με τον Ολυμπιακό έχασε δύο φορές (στην Τούμπα) τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στα πλέι οφ (με το ίδιο σκορ, 1-0). Αυτά έγιναν με τους τρείς της Αθήνας. Αλλά και με τον Άρη, στα δύο τοπικά ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ήρθε ισόπαλος στην Τούμπα και έχασε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Πρακτικά για να «σφραγίσει» την δεύτερη θέση, όπου τώρα είναι ισόβαθμος με την ΑΕΚ, πρέπει να αρχίσει να κερδίζει τα μεγάλα παιχνίδια στα πλέι οφ. Με μόλις μία νίκη στα ντέρμπι, ο απολογισμός είναι αρνητικός. Τα προκριματικά του Champions League θα «έρθουν» στον δρόμο του ΠΑΟΚ, αρκεί να αλλάξει πρόσωπο και να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.