Μοιράστηκαν βαθμούς ΠΑΣ και Ατρόμητος στους «Ζωσιμάδες»

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2023

Ισόπαλοι (1-1) αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος στους «Ζωσιμάδες» για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ανδρέας Γιαννιώτης που απέκρουσε πέναλτι στο 92ο λεπτό και κράτησε το βαθμό για τους «Περιστεριώτες».

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο και ο ΠΑΣ πιο αποτελεσματικός. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα μόλις στο πέμπτο λεπτό με τον Σόρια αλλά μετά από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Συνέχισαν να πιέζουν και στο 32ο λεπτό βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Μοιρέρα μοίρασε στον Πήλιο, ο οποίος απέφυγε με ωραία ντρίμπλα τον Ροτάριου και έκανε τη σέντρα, ο Παλμίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Γιαννιώτης τον σταμάτησε αλλά ο Μπάλαν με κοντινή προβολή έκανε το 1-0. 

Ο Ατρόμητος έφτανε στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και βρήκαν στο 77ο λεπτό. Ο Αθανασίου έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Τζοβάρας με ένα υπέροχο βολ πλανέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. 

Οι δύο ομάδες έχασαν από δύο καλές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Στο 87' ο ΠΑΣ απείλησε με τον Σωτήρη Νίνη. Ο Μπάλαν έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή, ο Νίνης σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο Ατρόμητος θα μπορούσε να σκοράρει αλλά το σουτ του Τζαβίδα πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο όταν στις καθυστερήσεις ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Τζίμα αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε την εκτέλεση του Νίνη κρατώντας το βαθμό για την ομάδα του. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα:Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνοπ, Ριένστρα, Παμλίδης, Μορέιρα, Μπάλαν

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρουγγής, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Ροτάριου, Ρομπάιγ, Φριτζόνσον, Κιάρτανσον.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.