Μοιράστηκαν βαθμούς ΟΦΗ και Ιωνικός

Metrosport Team06 Μαΐου 2023

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Ηράκλειο ΟΦΗ και Ιωνικός που έμειναν στο 2-2 για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Super League. 

Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό. Ο Μύγας πήρε την κατοχή από τον Τοράρινσον, έκανε το γύρισμα και ο Μασάς με προβολή μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Οι Κρητικοί συνέχισαν να πιέζουν ψηλά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και ήρθε στα τελευταία δεύτερα του πρώτου ημιχρόνου. Ο ΟΦΗ κέρδισε φάουλ, ο Μπάκιτς ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε. Ο άσος των Κρητικών αφιέρωσε το τέρμα στον Θεοδοσουλάκη, ο οποίος έχει υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, σε αγώνα της Κ19. 

Επτά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Πασαλίδης είδε την απευθείας κόκκινη του διαιτητή για μαρκάρισμα στον Φαντιγκά. 

Στο 65ο λεπτό ο Ιωνικός μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ όταν ο Φαντιγκά τροφοδότησε τον Μάντζη στην πλάτη της άμυνας, εκείνςο έστρωσε στον Μασά, που έκανε το 2-1.

Οι Κρητικοί πίεσαν και έφτασαν εκ νέου στην ισοφάριση στο 81' όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια ο Μπιφούμα έκανε το γέμισμα, ο Ντίκο πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Λάρσον, Περέα, Ντιουσέ, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Φελίπε, Ντίκο 

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Σάκιτς, Κάνιας, Φαντιγκά, Μασάς, Βαλεριάνος, Μάντζης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.