Μοιράστηκαν βαθμούς ΝΠΣ Βόλος και Λάρισα

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2020

Ισόπαλο (1-1) έληξε το  θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Λάρισα και ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με εννέα ολοκλήρωσε το ματς ο Βόλος.

O Bόλος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προσπαθούσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Στο 4ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν σε σέντρα από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Δουβίκα που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι. Η ομάδα του Βόλου συνέχιζε να πιέζει και δημιουργούσε ευκαιρίες. Στο 38ο λεπτό η Λάρισα έφτασε στο γκολ όταν ο  Φίλιπ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Μιλοσάβλιεβιτς να κάνει την κεφαλιά ψαράκι και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ, όμως, ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά τη χρήση του VAR.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τη Λάρισα στην άσπρη βούλα. Στο 49΄ ο Μήτογλου πήγε να σώσει μια λάθος πάσα του Γκαραβέλη αλλά έκανε πέναλτι. Ο Πινάκας ανέλαβε την εκτέλεση και έβαλε τους «βυσσινί» μπροστά στο σκορ. Ο Βόλος πίεζε για την ισοφάριση και τελικά στο 83ο λεπτό ο Ουάρντα με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Δουβίκα που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.