Μοιράστηκαν από έναν βαθμό ΠΑΟΚ Β' και ΑΕΛ

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2022

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, που κυριάρχησαν τα νεύρα και το πάθος, ΠΑΟΚ Β' και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο Αλκαζάρ για την 16η αγωνιστική της Super League 2. Ενδεικτικό της σκληρότητας του ματς είναι ότι οι ασπρόμαυροι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με έξι κίτρινες κάρτες.

Οι δύο ομάδες είχαν λιγοστές καλές στιγμές. Στο 31′ ο Κούτσιας είδε το σουτ του να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 48′ ο Πανίδης βρήκε χώρο λίγο έξω από την περιοχή και σούταρε χωρίς να βρει στόχο. Δύο λεπτά αργότερα και μετά από κόρνερ υπέρ του Δικεφάλου, ο Κουλιεράκης βρέθηκε σε θέση φορ, αλλά το πλασέ του σταμάτησε στον Θεοδωρόπουλο, στην πιο μεγάλη ευκαιρία του Δικεφάλου.

Η ΑΕΛ παραλίγο να προηγηθεί από... καραμπόλα, όταν σε γύρισμα του Ηλιάδη στο 89′, η μπάλα χτύπησε στον Παναγιώτου, με τον Ταλιχμανίδη να βγάζει πάνω στην γραμμή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο (46′ Θεολόγου), Όγκμποε, Ραμίρες (46′ Νικολιάς), Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Ακούνια (81′ Τσουμάνης), Μαυριάς (67′ Γλυνός), Αμπούντ Ομάρ, Γιάκος (77′ Κ. Παπαγεωργίου).

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (80′ Μελετίδης), Χατζηστραβός (90+1′ Τσοπούρογλου), Τσαούσης, Κούτσιας (80′ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (67′ Τζίμας).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.