Μοιρασιά στην πρεμιέρα για Πανσερραϊκό και Θεσπρωτό

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2022

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Πανσερραϊκός και Θεσπρωτός στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών για την πρεμιέρα στη Super League 2.

Η φιλοξενούμενη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και άγγιξε το προβάδισμα στο 4' όταν ο Βασιλάκης έπιασε κεφαλιά με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννίκογλου ενώ στο 25' έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία όταν αυτή τη φορά ο Δρίτσας έπιασε σουτ και ο Γιαννίκογλου εκτινάχθηκε στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό του δοκάρι και έπειτα κόρνερ.

Στο 65' ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, ' καθώς το σουτ του Καρασαλίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιμόπουλου. Το σύνολο του Χουάν Ραμόν Ρότσα κατάφερε να προηγηθεί στο 68' με το σουτ του Δρίτσα να καταλήγει στα δίχτυα του Γιαννίκογλου για το 0-1. Η απάντηση για τους Σερραίους ήρθε στο 80' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαΐντ να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Πανσερραϊκός (Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (72′ Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (76′ Στίνα), Σοφιανός, Ανάκογλου (65′ Κατσαντώνης), Μούργος (76′ Μυστακίδης), Κανίς, Σαΐντ.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Γώγος, Βασιλάκης, Βαλέντε, Ρίζος, Μπίκας (65′ Λύγκας), Κωνσταντίνου, Μίγγος, Διγκόζης (82′ Πανταζέλος), Δρίτσας, Μπονίγια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.