«Μοιρασιά» για Ατρόμητο και ΑΕΛ στο Περιστέρι

Στέφανος Αβραμίδης20 Φεβρουαρίου 2021

Από έναν βαθμό πήραν Ατρόμητος και ΑΕΛ στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και έτσι οι γηπεδούχοι έμειναν και μαθηματικά εκτός εξάδας ενώ οι «βυσσινί» έχασαν την ευκαιρία για μια σημαντική νίκη καθώς ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ.

Ο αγώνας

Η ΑΕΛ είχε την πρώτη φάση του αγώνα στο 6’ με σουτ του Στίφλερ, από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Στο 13’ ο Χριστοδουλόπουλος προσπάθησε από μακρινή απόσταση να αιφνιδιάσει τον Νάγκι, αλλά ο Ούγγρος μπλόκαρε σταθερά.

Οι «βυσσινί» έψαχναν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Στο 41’, ο Γιακιμόφσκι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά η μπάλα πέρασε από όλους και ο Ακούνια δεν κατάφερε να την σπρώξει στην ανυπεράσπιστη εστία με το κεφάλι.

Ό,τι δεν έγινε στο 41 έγινε τρία λεπτά αργότερα. Ο Μανδάς έκανε ολέθριο λάθος στέλνοντας την μπάλα στα πόδια του Μπεν Χατίρα. Ο Τυνήσιος βγήκε τετ-α-τετ με τον νεαρό γκολκίπερ του Ατρομήτου. Έδειξε αναποφάσιστος, τελικά πήγε να τον περάσει και η μπάλα από κόντρα στο γόνατό του έφτασε στον Ακούνια που με πλασέ έγραψε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος πίεζε αλλά αδυνατούσε να απειλήσει. Αντίθετα η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο 0-2 αλλά ο Μανδάς έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ακούνια.

Στο 74', το πλασέ στην κίνηση του Κωτσόπουλου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Νάγκι.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 76’. Ο Γκάλο σούταρε άτσαλα από δεξιά, όμως η μπάλα πήγε σε σημείο που καραδοκούσε ο Αγκάγιεφ που με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει για το γκολ της νίκης όμως η ΑΕΛ άντεξε έστω κι αν στο φινάλε έπαιζε στην ουσία με 9 παίκτες καθώς Ακούνια και Γκράουρ έπαιζαν με πρόβλημα τραυματισμού.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Σάλομον, Χαρίσης (74' Ούμπιδες), Χριστοδουλόπουλος (61' Αγκάγιεφ), Μουνίθ (61' Ραμπέλο), Μανούσος (46' Εντομβόνγι), Κωτσόπουλος (83' Γιακουμάκης)

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Στέφλερ (60' Ηλιάδης), Μπεν Χατίρα (61' Μιλοσάβλιεβιτς), Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Σερούτο, Μακσιμένκο (52' Μιχαήλ), Ακούνια, Κολομπίνο, Γκράουρ, Νικολιάς

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.