«Μοιάζει με τον Κούρτιτς ο Κεραμίτσης, στα 15 του άντεχε το... ξύλο στο ανδρικό»

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ομηρίδης, παλιός προπονητής του Κεραμίτση στην Κρήνη, και μίλησε για τα στοιχεία που είδε στον 17χρονο της Ρόμα όταν τον είχε στην ομάδα του, τον χαρακτήρα του αλλά και τη θέση που του ταιριάζει.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Εύχομαι υγεία στο παιδί και σε όλη την οικογένεια. Μου τον έφερε πριν δύο χρόνια ο πατέρας του, είναι ένα παιδί που ζει για το ποδόσφαιρο και τα κατάφερε με την θέληση που έχει. Επαιξε ένα γύρο με την Κρήνη και μετά ήρθε ο κορωνοϊός. Ο πατέρας του ψάχτηκε για την Ιταλία και καλά έκανε, γιατί τα ταλέντα στην Ελλάδα δεν τα προσέχουν».

Για τα στοιχεία που έχει και τον κάνουν ξεχωριστό: «Στα 15 του είχε ένα κορμί δυνατό, αντρικό, άντεχε το ξύλο και ήταν πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Δεν έμεινε μόνο στην προπόνηση της Κρήνης, αλλά έκανε και διπλές και τριπλές προπονήσεις. Εκανε βάρη και στίβο, έκανε τα πάντα. Πίσω από όλα κρύβεται ο πατέρας του. Για μένα ο Δημήτρης ήταν παράδειγμα προς μίμηση. Εγώ τον έβαζα και εξάρι εκτός από στόπερ, γιατί ήταν τρομερός με την μπάλα στα πόδια. Μοιάζει με τον Κούρτιτς, σουτάρει από μακριά, έχει καλό άλμα, έχει καλά στημένα».

Για τον χαρακτήρα του: «Ενας λόγος που τον έκανε να βρίσκεται εκεί ήταν πως άντεξε η πίεση που δέχθηκε από μικρή ηλικία, σε επίπεδο προπόνησης. Τώρα που έφτασε εκεί και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να πάει ακόμη σε μεγαλύτερη ομάδα».

Για το αν τον προσέγγισε κάποια ελληνική ομάδα: «Για να μην έγινε κάποια πρόταση, σημαίνει πως δεν τον πρόσεξαν οι ελληνικές ομάδες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.