«Ο ΠΑΟΚ ελπίζει πως μπορεί να κρατήσει τον Μπάμπα»

Πέτρος Χαριζακλής04 Απριλίου 2021

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο ΠΑΟΚ έψαχνε να βρει τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Γιαννούλη που μετακόμισε στη Νόριτς. Ο Νίλσεν Περέιρα είναι νεαρός και παίζει πρώτη φορά εκτός Νορβηγίας και έτσι αποφασίστηκε να πλαισιωθεί με έναν πιο έμπειρο. O λόγος για τον Γκανέζο, Μπάμπα Ραχμάν, που μετακόμισε στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Τσέλσι.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ έχει πραγματοποιήσει ήδη 6 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έχει πετύχει ένα γκολ, με τα ΜΜΕ της πατρίδας του να αναφέρει πως «ο ΠΑΟΚ ελπίζει πως μπορεί να κρατήσει τον Μπάμπα».

Σύμφωνα με το ghanaweb.com, ο Δικέφαλος ελπίζει πως μπορεί να πείσει τον διεθνή Γκανέζο να μείνει στη Θεσσαλονίκη. Ο συντάκτης του άρθρου αναφέρει πως ο Μπάμπα έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ στην Ευρώπη το 2015 όταν αποκτήθηκε από την Τσέλσι ενώ σημειώνει πως και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, είναι εντυπωσιασμένος με τον Γκανέζο, γι΄αυτό του δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και πως προσπαθεί να τον πείσει πως αν μείνει πάνω από έξι μήνες στην Ελλάδα θα μπορέσει να βρει ξανά τον παλιό του εαυτό.

Τέλος, το Μέσο της Γκάνας αναφέρει πως ο Μπάμπα μίλησε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Εθνική Γκάνας για το πως περνάει στον ΠΑΟΚ και παραδέχθηκε πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και θα ήθελε να κατακτήσει το Κύπελλο με τους «ασπρόμαυρους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.