«Μπορεί να έρθει πρόταση για τον Σφιντέρσκι και αυτό το καλοκαίρι»

Metrosport Team16 Ιουλίου 2021

Ο ατζέντης, Νίκος Μιτζιβίρης, που ειδικεύεται στο πολωνικό ποδόσφαιρο μίλησε στο Metropolis 95.5 για το μέλλον του Σφιντέρσκι στον ΠΑΟΚ. «Ο Σφιντέρσκι είναι περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να ανεβάσει τη αξία του. Με την συμμετοχή του στην εθνική στο Euro ανέβασε τις μετοχές του και τον Σεπτέμβριο ξεκινούν τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο ΠΑΟΚ κάνει αυτό που πρέπει με την ανανέωση. Δεν μπορει να έχει το δικαίωμα να μιλάει τον Δεκέμβριο με άλλη ομάδα. Έπρεπε και νωρίτερα, αλλά έστω και τώρα είναι σωστό. Τον δένει και η πρόταση μπορεί να έρθει και αυτό το καλοκαίρι. Αυτός ο παίκτης γίνεται καλύτερος με τον ανταγωνισμό, είναι μία πρόκληση γι' αυτόν. Στην εθνική έχει να αντιμετωπίσει τον Λεβαντόφσκι και τον Μίλικ και κερδίζει την εκτίμηση του προπονητή. Σημαίνει ότι κάτι βλέπουν σε αυτόν».

Τόνισε ότι: «Παίζει για τη ομάδα, όχι για τον εαυτό του. Πρώτα είναι η ομάδα γι' αυτόν. Ο παίκτης νιώθει καλά στον ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή. Είναι μεγάλη ομάδα με στόχους. Αν πάει σε άλλη ομάδα μόνο οικονομικά μπορεί να είναι καλύτερα, αθλητικά του κάνει καλό ο ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.